City - Norrmalm - Vasastan

Blekholmsterrassen 7, 6 tr

Modernt boende i hjärtat av Stockholm med tre sovrum, öppna ytor och underbar balkong!

Adress

Blekholmsterrassen 7, 6 tr

Rum

4

Slutpris

6 150 000 kr

Avgift

6 183 kr/mån

Boyta

98,5 kvmOm bostaden

Välkommen till attraktiva citykvarter med närhet till Centralen, Sergels torg, regeringskvarteren, Strömmen, Gamla stan och Drottninggatans shoppingstråk. Ja, uttrycket ”i hjärtat av Stockholm” har sällan passat bättre för att beskriva detta centrala, men samtidigt lugna och ostörda läge.

Här erbjuds ett härligt och modernt familjeboende om fyra rum och kök. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till underbar balkong med utsikt över Klara sjö och sol från sen lunch till solnedgång. Trevligt kök och tre bra sovrum. Stort badrum med bl.a. badkar och tvättmaskin. Dessutom finns en separat gäst-WC i anslutning till hallen. Trevlig bostadsrättsförening med bl a möjlighet till garage och gästlägenhet.

Vi tror denna lägenhet passar barnfamiljen med behov av moderna bekvämligheter och tre sovrum, så väl som paret som vill kunna promenera till allt Stockholm City erbjuder.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt mycket god förvaring i två garderober samt en anslutande walk in closet. Hela lägenheten har genomgående fina parkettgolv.

– Ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl stor matplats som soffgrupp. Utgång till underbar balkong med utsikt över Klara sjö och sol från sen lunch till solnedgång.

– Trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spis samt ovansittande spisfläkt.

– Tre bra sovrum. Ett mindre innanför köket passande som gäst-, arbets-, barn- eller tonårsrum. De två andra har plats för dubbelsäng samt förvaring om så önskas.

– Rymligt badrum med badkar och tvättmaskin. Separat gäst-WC med handfat.

Pris: 6 100 000 kr

Månadsavgift: 6 183 kr

Andel i föreningen: 0,87128 %

Byggår: 1994

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd. En tvättstuga finns i varje hus. Tvättider klockan 7-22. Grovtvättmaskin finns i en av tvättstugorna. En föreningslokal som kan utnyttjas av medlemmarna finns på Blekholmsterrassen 7. Lokalen kan hyras av medlemmar för gäster som vill övernatta. I lokalen finns fullt utrustat pentry med diskmaskin, micro, dusch/toalett och två sängar samt en bäddsoffa. Ett hushållssoprum och ett rum för återvinning av glas och papper finns i varje hus. Grovsoprum finns på Blekholmsterrassen 3. Cykelrum finns på Blekholmsterrassen 7 och 11.

Lägenhetsnummer: 310220000362 (1203)

Hiss: Ja

Våning: 6

Parkering/Bilplats: Föreningen har 38 platser i närbeläget garage. Kön består för närvarande av 12 hushåll. För mantalsskriven i stadsdelen kan även tillstånd för boendeparkering ansökas hos gatu- och fastighetskontoret.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger och förvaltar fem punkthus på adresserna Blekholmsterrassen 3-11 och gårdarna mellan husen. Mellan föreningens mark och Klara sjö ligger Blekholmsparken som sköts av staden. Husen uppfördes 1993-1994 med första inflyttning i juni 1994. Klarastrand är en "äkta" bostadsrättsförening. Föreningen är ansluten till Riksbyggen.

Föreningen innehar med tomträtt fastigheten Bleket 1. På fastigheten finns 5 stycken bostadshus i 9-10 våningar, innehållande 146 stycken bostadsrättslägenheter. Vidare finns 4 lokaler samt föreningslokal. Föreningen har del i en garagesamfällighet och en vägsamfällighet. Föreningens andel av vägsamfälligheten är 4 %. Föreningens andel av garagesamfälligheten är 12 %, vilket innebär 38 platser.

Total lägenhetsarea är 10 545 m2. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. I fastigheten finns 4 lokaler samt 1 föreningslokal. Det finns förråd till samtliga lägenheter.

Föreningen har precis avslutat en större fasadrenovering av samtliga fastigheter. Detta var budgeterat och har inte påverkat avgifterna.

Idag finns inga avgiftshöjningar eller större renoveringar planerade.

För mer info, se http://www.brfklarastrand.se

Förening: Riksbyggens Brf Klarastrand

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget alt Com Hem.

Sammanställning: Underbar balkong med vy över Klara sjö och sol från sen lunch till solnedgång. Markis.

Härligt, centralt läge nära Klara sjö, regeringskvarteren och Gamla Stan, Stockholms slott och Strömmen, Drottninggatans shoppingstråk, Sergels torg och Kungsträdgården. Förutom livsmedelsaffärer och specialbutiker bjuder området på all tänkbar service med banker, apotek etc. Du promenerar på några minuter till NK och Gallerian. I kvarteren finns mängder av restauranger, butiker och cafeér. Mycket bra kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och samtliga tunnelbanelinjer.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.