City/Norrmalm

Regeringsgatan 76, 1 tr.

Härligt boende med fantastiskt cityläge. Perfekt planlösning och fantastiskt bra skick. Tillfälle!

Adress

Regeringsgatan 76, 1 tr.

Rum

4

Slutpris

5 525 000 kr

Avgift

2 080 kr/mån

Boyta

88 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 88 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Genomgående planlösning med två sovrum mot lugn innergård samt vardagsrum och matsal mot gata. Ett av sällskapsrummen går alldeles utmärkt att använda som sovrum vid behov. Klassiskt 20-tal med fina trägolv, högt till tak, generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster samt snövita snickerier och spegeldörrar. Trygg och klok förening med god ekonomi och låga avgifter. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Snyggt klinker på golv.

– Två sovrum mot lugn innergård. I det stora sovrummet finns en platsbyggd garderobsvägg från KA design med inredning från Elfa och plats för dubbelsäng. Ekparkett. I det mindre sovrummet finns en platsbyggd bokhylla samt en smart, utfällbar gästsäng om 200 * 90 cm. Ekparkett.

– Utmärkt kök med matplats för 2-3 personer. Fullstor kyl och frys med ismaskin och kolsyrat vatten, spis med keramikhäll och fläkt. Integrerad ångugn, vinkyl och kaffemaskin. Infälld belysning via spotlights samt gott om skåp och bra arbetsytor.

– Fantastiskt badrum med helkaklade väggar och sjösten med värme på golv. Takdusch, vägghängd WC, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Blandare från Tapwell. Samtliga rör är dolda och inbyggda.

– Härligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp mot Regeringsgatan.

– Ytterligare ett sällskapsrum som idag används som matsal.

– Ett av sällskapsrummen kan utan problem nyttjas som ytterligare ett sovrum. Skicket är genomgående mycket bra. Högt till tak, fönster med spröjs, vackra tapeter från bl.a. Ralph Lauren samt fiskbensparkett i samtliga rum. Ekparketten är behandlade med matt lack. Elen är omdragen i hela lägenheten, 3 fas.

Pris: 5 450 000 kr

Månadsavgift: 2 080 kr

Andel i föreningen: 2,91650 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 400 kr/mån

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd, källarförråd och vindsförråd. Fin gemensam innergård med trätrall, planteringar, grill och uteplatser med parasoll. Innergården används flitigt av föreningens medlemmar!

Renoveringar: Under senare år har följande ombyggnader och renoveringsarbeten av större omfattning; Ombyggnad och renovering av källarplan Renovering av trapphus och fönster Renovering av altaner Ventilationsförbättringar i lägenheter Ljudisolering av fönster mot Regeringsgatan Installation av LAN för bredband Inredning av råvind Byte och målning av plåttak Byte av hissmotorer Förlängning av hissen till plan 5 i Regeringsgatan 78 Byte av värmeväxlare Byte av radiatorventiler OVK (Obligatorisk ventilationskontroll), energibesiktning samt radonmätning Byte av elcentral Brandgenomgång samt installation av rökkänsliga brandvarnare

Lägenhetsnummer: 231

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 5.

Parkering/Bilplats: 8 garageplatser. Går att hyra för 2 000 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Annars boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Vätan 1 är en äkta bostadsrättsförening. Beskrivning av fastigheten
Föreningens fastighet, Vätan 1, är upplåten med äganderätt och belägen i Stockholms kommun på Regeringsgatan 76-78 och David Bagares gata 14.
Fastigheten innehåller 40 bostadslägenheter om ca 3 234 m2, varav 39 upplåts med bostadsrätt. Lokalarean är 1 557 m2 varav en stor andel är belägen i övre och nedre källarplan. I nedre källarplanet finns ett garage om 450 m2. Tomtarean är 1 118 m2. Byggnaden uppfördes 1928 och består av 1 flerbostadshus i 8 våningar, varav bottenvåning med lokaler och två källarplan med garage och lokaler. En genomgripande renovering av huset skedde 1981-1982 när stammar för vatten och avlopp (såväl vertikala som horisontella) samt elstigare byttes. I samband med detta renoverades även allmänna utrymmen, fasaden och delar av taket.

Under 2006 och 2007 uppläts råvinden över Regeringsgatan 76 och 78 med bostadsrätt och två nya bostadslägenheter byggdes.

I november kommer föreningen att installera säkerhetsdörrar (utan avgiftsförändring).

Förening: Vätan 1

TV: TV via Ownit, Canal Digital.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit, 100 mbits ingår i avgiften.

Sammanställning: Det har diskuterats att eventuellt bygga balkonger, men något beslut har inte fattats.

Fastigheten är belägen i centralt och trevligt läge med behaglig närhet till allt vad innerstaden kan erbjuda. Vasastan erbjuder restauranger och caféer om du spatserar mot Odengatan. Väljer man en annan riktning finner man Hötorget, Birger Jarlsgatan, Kungsgatan, Stureplan, Hamngatan och mycket mera. Hela stadens utbud är inom promenadavstånd och söker man grönare områden har man förutom parken utanför även Tegnérlunden, Humlegården och Kungsträdgården på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är goda med T-bana från Hötorget, T-centralen, Rådmansgatan och Östermalmstorg beroende på destination. Dessutom innerstadsbussar från city och Norrmalmstorg.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.