Bromma - Traneberg

Tranebergsvägen 43

Familjedröm med egen ingång, härlig radhuskänsla & stor altan i söder. Perfekt planlösning & idylliskt läge på Tranebergs gröna höjder.

Adress

Tranebergsvägen 43

Rum

4

Slutpris

4 250 000 kr

Avgift

6 075 kr/mån

Boyta

70 kvm

Biyta

34 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Tranebergsvägen 43 och detta trivsamma hem, rikt på såväl känsla som funktion och en suverän radhuskänsla med egen ingång på husets gavel, helt skyddad från insyn och möjlig privat parkering vid egna entrén. Totalt 104 kvm golvyta (70 boa + 34 bia enligt uppmätning).
Detta är drömboendet för barnfamiljen med härliga ytor för lek både ute och inne. Lummig grönska ger en insynsskyddad uteplats perfekt för sommarens fester, grillmiddagar och avkopplande fikastunder. Altanen har direktanslutning till föreningens gemensamma trädgård med sandlåda och bärbuskar. Från altanen kan du även, beroende på säsong, se en glimt av Mälarens glittrande vatten.
Här bor man med ett idealiskt lugnt läge nära city men ändå gångavstånd till bad, parker och Mälarens strandpromenader. Endast 1 minut från T-bana och Alviks torg med all tänkbar service finns inom ett par minuters promenad.

Detta är ett hem att leva i med härliga öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök anpassad till familjeliv såväl som umgänge i goda vänners lag. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning inbjuder till matlagning med plats för matsalsbord för stora middagssällskap. Tre bra sovrum, varav ett föräldrasovrum med utgång till altanen och en rymlig walk in closet samt två barn-, gäst eller arbetsrum. Snyggt kaklat badrum och fantastiska förvaringsmöjligheter i stort förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Ett kvalitetsboende med perfekt läge i populära Traneberg. Välskött förening med renoverad fastighet.

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning:
– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och skor.

– Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en social och generös sällskapsdel. Gott om skåp och arbetsytor samt komplett maskinell utrustning som kyl och frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt.
Utgång till altan i söder med plats för bord, stolar och växter.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp, matsalsbord och annan möblering. Stora fönster i söder mot uteplatsen och grönskan ger rummet ett härligt ljus.

– Tre utmärkta sovrum, varav ett master bedroom med balkongdörr ut mot altanen, plats för dubbelsäng och en rymlig walk in closet alternativt mindre barnkammare. De andra två passar perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

– Stort fräscht kaklat badrum utrustat med dusch, wc, dubbla tvättställ och torktumlare.

– Genomgående fina golv med vattenburen golvvärme i alla rum.

Pris: 4 250 000 kr

Månadsavgift: 6 075 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg 291kr/mån för bredband tillkommer på avgiften.

Andel i föreningen: 5,39419 %

EL: 350 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 500 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 00101 (0901)

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 143 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har 9 parkeringsplatser som kan disponeras av medlemmarna. Möjlighet att hyra egen parkeringsplats belägen utanför entrén för ca 250 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Städjan 1-3 består av 29 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 1 lokal med hyresrätt. Fastigheterna är upplåtna med tomträtt. Fastigheterna bebyggdes 1934 och består av 3 flerbostadshus. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 928 kvm, varav 1 928 kvm utgör lägenhetsyta. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen hos SBC 104 kvm. Areauppgifter enligt uppmätning av bo- och biarea utfört av Brf, 70 kvm boarea + 34 kvm biarea. Förrådsutrymme om 6,5 kvm ej mätvärd area.

Utfört underhåll:
Rörstambyte 2002
Elstambyte 2002
Omputsning av fasad 2006
Renovering av balkonger 2006
Omläggning tak 2009
Renovering av tvättstuga 2010-11
Renovering av källaren 2011-12
Stamspolning 2014
OVK besiktning 2017
Fasad och balkonger har renoverats under 2017-2018. Huset har tilläggsisolerats i samband med renoveringen.

Gemensamhetsutrymmen:
Cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga. Tvättstugan renoverades 2011 och är i bra skick. Det finns 2 tvättmaskiner, 1 torkrumlare och 1 torkskåp samt 1 torkrum. Föreningen har även en gemensam grönskande uteplats där det ges möjlighet till en trevlig grillkväll.
Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Föreningen ser i dagsläget över andelstal samt nyttjanderätt och storlek på uteplatserna/balkongerna.

För ytterligare information se årsredovisningen.

Besök gärna föreningens hemsida http://stadjan1-3.bostadsratterna.se/

Förening: Brf Städjan 1-3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 29

Antal lokaler: 1

Internet: Medlem får ombesörja individuellt TV-avtal. Föreningen har dragit in fiber. leverantören är Bredbandsson. Hastigheten är 50/1.

Sammanställning: Ljuvlig stor altan i söder med sol större delen av dagen. Lummig grönska och stora lekytor för barnen då altanen obegränsat ansluter till föreningens gemensamma trädgård. Ett härligt "uterum" med plats för bord, stolar och växter.

I Traneberg bor du i lugna och trivsamma kvarter med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren, badplats, småbåtshamn och bryggor. Här ligger också Tranebergsparken med plaskdamm och lekplats för de minsta och en skateboardramp för de lite större.
Alldeles i närheten vid Alviks Torg och Alviks strand, finns gott om butiker och populära restauranger och serveringar. Här finns även gott om fritidsaktiviteter, med flera gym och tennisklubben SALK. I närliggande Bromma Blocks har du ytterligare ett stort utbud av butiker och restauranger.
Kommunikationerna är goda med närhet till såväl tunnelbana, bussar och tvärbana. Från Alviks Torg är kommunikationerna mycket goda med flertalet bussar, Tvärbanan, T-bana (grön linje) och 12:ans spårvagn (Nockebybanan). Bland annat nås Stockholms Central med tunnelbana på ca 10 minuter. Med tvärbanan åker du lätt från Alvik till Sundbyberg och vidare till Solna station eller söderort till Stora Essingen, Liljeholmen, Gullmarsplan och vidare till Sickla Udde. Till Bromma flygplats tar man sig snabbt och smidigt med buss från Alviks Torg med en restid på ca 15 min.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.