Birkastan - Vasastan

Karlbergsvägen 76, 1 tr.

Modern bekvämlighet med stora sällskapsytor. 3 sovrum, 2 badrum och ytor i toppskick. Parkläge!

Adress

Karlbergsvägen 76, 1 tr.

Rum

4

Slutpris

5 175 000 kr

Avgift

4 145 kr/mån

Boyta

109 kvmOm bostaden

Välkommen till 4 rok om 109 ljusa och välplanerade kvm i ett fantastiskt bra skick. Genomgående planlösning och generösa ljusinsläpp som vetter mot dels lugn innergård och parkliknande stadsrum. Hall med plats för ytterkläder, underbart kök med plats för stora middagar, stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Tre sovrum och två utmärkta badrum.

Perfekt tillfälle att förvärva ett strålande familjeboende med en suverän planlösning och härligt läge på lugna delen av Karlbergsvägen. Lägenheten var tidigare en 5:a med 4 sovrum, med små medel går det, om man så vill, att återställa. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

Genomgående vitmålade väggar och snickerier samt stora ljusinsläpp och fin ekparkett.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Stor klädkammare, ”walk in closet”.

– Underbart vardagsrum med stora sällskapsytor, generösa fönsterpartier och en helt suverän känsla.

– Rymligt, nyligen renoverat (09/10) kök med matplats för 6-8 personer, gott om skåp samt bra arbetsytor. Kyl/frys (Siemens), spis med induktionshäll (Electrolux), varmluftsugn (Siemens) och fläkt. Inbyggd diskmaskin (Electrolux) och micro (Siemens) Infälld belysning via spotlights, bänkskiva i ek och snygg diskho (Blanco).

– Tre bra sovrum.

– Helkaklat badrum med badkar, wc, handfat samt klinker på golv. Tvättmaskin från Siemens.

– Badrum 2 med kaklade väggar och klinker på golv. Dusch, handfat och wc.

Pris: 5 175 000 kr

Månadsavgift: 4 145 kr

Byggår: 1985

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd som hör till bostadsrätten. Bra tvättstuga med 3 maskiner, 1 centrifug och två manglar. Stor och rymlig hiss.

Lägenhetsnummer: 27

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata eller extern garage/p-plats.

Allmänt om föreningen: Huset byggdes 1985, föreningen bildades 1999 och förvärvade fastigheten 2008. Föreningen består av 46 lägenheter och 3 affärslokaler.

Förening: Valvet

TV: Ansluten till kabelnät.

Internet: Möjlighet till bredband.

Sammanställning: Inglasad balkong med trall. Söderläge.

Välkommen till härliga Vasastan och trevliga Karlbergsvägen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restauranger och butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk känns tilltalande.

Längre upp på gatan ligger populära restaurangen Arizona med tillhörande uteservering under kastanjeträdet. Dessutom finns ett café, frisör, fiskdelikatessbutik samt postutlämning i korsningen Norrbackagatan.

Kommunikationerna är mycket bra med buss 42 och 69 utanför porten som går till city och vidare ut på Djurgården, ca 5 min till Karlbergsstation för pendeltåg och ca 5 minuter till St:Eriksplan för tunnelbana, flygbuss och buss 3 och 4.

Med kort promenad nås rekreationsområdet vid Karlberg och Karlbergskanalen samt även Vasaparken, Hagaparken och Brunnsviken. Flera förskolor och skolor i omedelbar närhet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.