Årsta

Ymsenvägen 10, 7 tr

Maximalt yteffektiv familjefyra med högt och strålande ljust hörnläge, solig balkong och milsvid utsikt!

Adress

Ymsenvägen 10, 7 tr

Rum

4

Slutpris

3 600 000 kr

Avgift

2 930 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Välkommen till denna ytterst väldisponerade och maximalt yteffektiva hörnlägenhet om fyra rum och kök, varav tre möjliga sovrum. Lägenheten är högt belägen på 7:e våningen av 8 i funkisfastighet från 1947, den har ett strålande ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck, balkong i sydväst med sol hela dagen och fri milsvid utsikt. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder. Kaklat badrum med dusch. Kök med gott om förvaring och matplats för 4-5 peroner. Härliga, öppna sällskapsytor i vardagsrum och matsal med stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Matsalen kan även utmärkt användas som sovrum. I övrigt finns två bra sovrum med plats för dubbelsängar och förvaring i garderober.

Hela lägenheten är i gott skick och präglas av ljus färgsättning, fina parkettgolv och vackert välbevarade ursprungsdetaljer från 1940-talet. Det här är ett riktigt bra och rofyllt familjeboende i Årsta, alldeles intill Gullmarsplan, med närhet till grönska och strövområden såväl som mataffärer och utmärkta kommunikationer.

– Hall med plats att hänga ytterkläder vid klädhängare.

– Två-tre sovrum (varav nuvarande matsal även kan nyttjas till sovrum) med väggar i ljusa kulörer. Två av dessa har inbyggda garderober.

– Kaklat badrum med klinkergolv och dusch. Handfat, badrumsskåp, WC och handdukstork.

– Kök med god förvaring i skåp och draglådor. Bra arbetsytor med kakel på väggen ovan. Kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Matplats för 4-5 personer.

– Ljusa, öppna sällskapsytor i matsal och vardagsrum. Matsalen (även möjligt att använda som sovrum) har plats för rejält matsalsbord. Vardagsrummet i hörn har utgång till balkongen i sydväst med magnifik och milsvid utsikt. Parkettgolv.

Pris: 3 450 000 kr

Månadsavgift: 2 930 kr

Andel i föreningen: 3,66520 %

Byggår: 1947

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd, tvättstuga och cykel-/barnvagnsrum.

Renoveringar: Balkonger 1990. Tvättstugan 1995, 2007-2008. Yttertak 2000. V/A-stammar bytta 2004. Trapphus 2005. Elstigare bytta 2008-2013. Fönster 2012.

Lägenhetsnummer: 32 (1704)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 7 av 8.

Energiförbrukning: 135 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Gratis parkering på gatan. Föreningen har 2 st parkeringsplater med separat kö.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Tolken 1 består av 35 lägenheter och 1 lokal.

Förening: Brf Tolken 1

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkong i sydväst med magnifik och milsvid utsikt.

Populärt läge knappt 10 minuters promenad till Gullmarsplan. Här finns bl.a. mataffär, systembolag, apotek, restaurang, pub, café. Buss 160 går precis utanför grannhuset bussen går mellan Årstaberg och Gullmarsplan.
Goda kommunikationer via pendeltåg (Årstaberg), tunnelbana, buss och tvärbana. Vid Gullmarsplan passerar T-banans alla gröna linjer. T-Centralen nås på cirka 10 minuter med t-bana. Ett par minuter bort finns Tvärbanan, station Linde, och pendeltågsstation finns vid Årstaberg. Med cirka 10 minuters cykelavstånd finns Södermalms utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger, kulturliv och shopping. Årstaskogen med promenad- och joggingstråk vid vattnet finns fem minuter bort till fots. Dessutom är det inte långt till Årstafältets rekreationsområde och driving range hos Årsta Golf. Nära ligger även Globen samt Globen City Shopping.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.