Kungsholmen - Kristinebergs Strand

Kristinebergs Strand 3, 1 tr

Stilren hörnvåning med stor balkong & panoramavy över Mälarens vatten & Strandparken!

Adress

Kristinebergs Strand 3, 1 tr

Rum

4,5

Slutpris

6 000 000 kr

Avgift

4 985 kr/mån

Boyta

102 kvmOm bostaden

Äntligen är en av 5:orna till salu vid Kristinebergs Strand! Välkommen till denna härliga och ljusa hörnlägenhet i mycket gott skick med balkong och fantastiskt och fritt frontläge mot Mälarens glittrande vatten. Från balkongen njuter du av vidsträckt och helt makalös utsikt över Ulvsundasjön med bad- och båtbryggor nedanför! Detta är den perfekta platsen att blicka ut över båtlivet. Dessutom har du som en av få i området privilegiet att även ha fri utsikt över den nya Strandparken.

Lägenheten är suveränt disponerad med 3-4 möjliga sovrum, härlig och flödande ljus sällskapslösning med kök, matsalsdel och vardagsrum som integreras i ett. Här finns utgången till balkongen, som ger härlig förlängning av rummet och förenar ute och inne. Stort fräscht badrum med badkar och tvättmaskin samt separat gäst-WC. Smarta funktionslösningar kombineras med ljusa färger, genomgående ekparkettgolv och sjö- och parkutsikt från alla rum i den övrigt tilltalande planlösningen.

Vi tror detta är ett drömboende på första parkett i maritim miljö för både barnfamiljen som behöver många sovrum så väl som villasäljaren som söker härliga ytor och inte är beredd att tumma på livskvaliteten i sin nästkommande bostad!

– Välkomnande hall består av instegstambur med plats för avhängning vid klädhängare och platsanpassad skohylla. I anslutning till tamburen finns en gäst-WC med toalett, handfat och ett fint badrumsskåp. Tamburen leder till hallpassage med gott rumssamband. Här finns en stor klädkammare/förråd.

– Fräscht, rymligt och helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, badkar, vägghängd toalett, handfat och badrumsskåp. Här finns en ny tvättmaskin.

– Tre bra sovrum i fil, varav två med garderober. Rummen har ekparkettgolv och fönster i fritt läge med utsikt mot den nya parken.

– Längst fram i bostaden, med frontläge mot den glittrande Ulvsundasjön, finns härliga och luftiga sällskapsytor. Stort vardagsrum med panoramafönster mot vattnet och utgång till balkongen med kvällssol. Balkongen är den perfekta platsen att blicka ut över båtlivet.Kök i stilrent vitt med gott om skåp, arbetsytor och komplett maskinell utrustning såsom kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Köket öppnar mot matsalsdelen med fönster och makalös utsikt över vattnet. Matsalsdelen kan lätt återställas till ytterligare ett rum. Vardagsrum och matsal har ekparkettgolv och köket har klinkergolv med golvvärme.

Pris: 4 900 000 kr

Månadsavgift: 4 985 kr

Andel i föreningen: 1,46115 %

Byggår: 1998

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, stort källarförråd (föreningens största?!) och tvättstuga i markplan. Föreningen disponerar även en bokningsbar bastu med tillhörande relaxavdelning och en gästlägenhet som kan hyras för 100:-/dygn vardagar och 200:-/dygn under helger. Dessutom kan man som medlem i föreningen skaffa båtplats vid båtbryggorna nedanför fastigheten. För mer info kring detta, vänligen kontakta någon ur föreningens styrelse.

Lägenhetsnummer: 411

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6.

Parkering/Bilplats: 24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen. Garaget går att hyra för 1000-1470 kr/mån.Till garaget är det separat kö. P-plats vid kajen går att hyra för 600 kr/mån och plats i carport hyrs för 720 kr/mån.Till p-platserna är det separat kö. Även möjlighet att hyra båtplatser finns i Mälarstrands båtklubb. Medlemmar i bostadsrättsföreningen har förtur.

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och fastigheter i bra skick. Föreningen består av 91 lägenheter. Inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar. För mer information, www.malarstrand2.se

24 garageplatser och 11 parkeringsplatser finns i föreningen.
Garaget går att hyra för 1.300 kr/mån.Till garaget är det separat kö.
P-platsen går att hyra för 1.000 kr/mån.Till p-platsen är det separat kö.
I övrigt är det mycket enkelt att parkera direkt utanför huset på gatan med boendeparkeringstillstånd.

Gästlägenheten finns i bottenvåningen på Kristinebergs Strand 3.

Möjlighet finns att hyra båtplats vid Mälarstrands Båtklubb. Det är kö till platserna, men medlemmarna i föreningen har förtur.

Driftskostnad per månad: Hushållsel ca 300 kr/månad och hemförsäkring ca 100 kr/månad.

Förening: Brf Mälarstrand 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Stor härlig balkong med kvällssol och fantastiskt frontläge med panoramautsikt över Mälarens glittrande vatten, småbåtshamnen och strandpromenaden med nya sittbryggor. Dessutom har du fri utsikt över den nya Strandparken.

Attraktivt och eftersökt läge på Kungsholmen vid idylliska Kristinebergs Strand och dess båthamn med bad- och båtbryggor samt vy över den glittrande Ulvsundasjön. Det finns en trevlig gårdspark med trädgårdsmöbler. Gångavstånd till bussar och T-bana Kristineberg (grön linje).

Spännande och vackert område under utveckling med en ny närbelägen stadsdel. Området kommer förutom nya bostäder också få en ny strandpromenad, nya restauranger och diverse service. Just nu byggs en ny sittbrygga i den befintliga kajkonstruktionen och ännu en pir anläggs där en restaurang kommer öppna under 2009/2010. Nyligen öppnade Lindhagensgallerian och ICA Maxi. Dessutom kommer den nya Strandparken att färdigställas under hösten 2009.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.