Vasastan - Vasaparken

Gästrikegatan 20, 3 tr

Vackert sekelskifte möter stilren design i fantastisk trerummare vid Vasaparken. Högt läge, utmärkt planlösning och drömskick.

Adress

Gästrikegatan 20, 3 tr

Rum

3

Slutpris

5 400 000 kr

Avgift

2 272 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt boende på trevliga Gästrikegatan, ett toppläge och en riktig drömadress i Vasastan alldeles invid Vasaparken. Stilren, snygg och minimalistisk inredningsdesign samt hög materialstandard kombineras med härlig sekelskifteskänsla och präglar denna underbara trerummare som på senare tid smakfullt renoverats till toppskick. Generös takhöjd om 3,30 meter med dekorativa stuckaturer, stora fönsterpartier, mörkbetsade furutiljor, höga golvsocklar, spegeldörrar m.m. är detaljer som bevaras från byggåret 1904.

Sällan har uttrycket ”välplanerad” passat bättre för att beskriva den perfekta och ytterst effektiva planlösningen, väl motsvarande lägenheter på både 70 och 80 kvm. Mängder av smarta funktions- och förvaringslösningar, bl a finns en platsbyggd arbetshörna med dold förvaring i dubbla skåprader ovan och en rejäl ”walk in closet” som är inredd från golv till tak. Två bra sovrum varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Köket är inrett i stiligt vitt med komplett maskinell utrustning och bänkskiva i svart granit, vardagsrummet ger plats för stor soffgrupp, matbord har tre stora, vackra fönsterpartier. Här finns ett stort badrum med dusch och inbyggd tvättmaskin etc.

Det här är drömbostaden för den mindre barnfamiljen så väl som det trendkänsliga paret som vill bo med ett av innerstadens allra bästa lägen, mellan Vasaparken och Odenplan. OBS! Fastigheten har en ovanligt stor hiss, utmärkt för transport av barnvagn och dylikt.

– Hall med plats för skor och ytterkläder. Hallen leder vidare till inre hallpassage med platsbyggd arbets-/datorhörna med dold förvaring i dubbla skåprader ovan. Mörkbetsade trägolv och vitmålade väggar. Hallen ansluter till badrummet.

– Snyggt badrum i stilfull design med rejäl duschhörna, vägghängd WC, handfat med stor infälld spegel och avställningsyta ovan, handdukstork, infällda spotlights i tak, väggnisch med monterat ihopfällbart skötbord, inbyggd tvättmaskin och torktumlare (viss defekt på torktumlare).

– Två bra sovrum varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. I anslutning till det mindre sovrummet finns en stor ”walk in closet” med platsbyggd inredning från golv till tak. Mörkbetsade trägolv och vitmålade väggar.

– Öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Köket är inrett i stiligt, minimalistiskt vitt med komplett maskinell utrustning (induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys) och bra arbetsytor med bänkskiva i svart granit. Vardagsrummet ger plats för stor soffgrupp, matbord och har tre stora, vackra fönsterpartier med snickartillverkad kornisch för dold gardinupphängning.

Pris: 4 950 000 kr

Månadsavgift: 2 272 kr

Andel i föreningen: 3,38955 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 4-5 kvm. I fastigheten finns tvättstuga. Gemensam innergård med trädäck och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: På 1970-talet byttes alla V/A-stammar i kök och badrum samt elstigare. 1999 renoverades fasaden mot gatan. 2000 renoverades fönstren. 2004 byggdes balkonger och nya maskiner istallerades i tvättstugan. 2006-2007 byttes taket, och i samband med bygge av vindsvåningar installerades en stor hiss. 2008 renoverades gården. 2014 renoverades tvättstugan. OBS! Föreningen planerar att byta ut värmepannan i källaren samt genomföra OVK.

Lägenhetsnummer: 17 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Energiförbrukning: 175 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Egen Härd består av 24 lägenheter och 4 affärslokaler. Föreningen har mycket god ekonomi. Inga avgiftsförändringar finns planerade i dagsläget.

1999 renoverades fasaden mot gatan. 2000 renoverades fönstren. 2004 byggdes balkonger och nya maskiner istallerades i tvättstugan. 2006-2007 byttes taket, och i samband med bygge av vindsvåningar installerades en stor hiss. 2008 renoverades gården. 2014 renoverades tvättstugan. 2015 byttes värmepannan i källaren.

Förening: Brf Egen Härd

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Attraktivt och mycket eftersökt läge på fina Gästrikegatan, mellan S:t Eriksplan och Odenplan, alldeles invid Vasaparken. Här har man närhet och tillgång till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, affärer, bank, post, gym m.m. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholms city, T-centralen, Hagaparken och Brunnsviken. Goda kommunikationer såsom T-bana (Odenplan och S:t Eriksplan), flygbussar samt flertalet innerstadsbussar (nr 2, 3, 4, 42, 47, 53, 69 och 70).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.