Vasastan - Vasaparken

Gästrikegatan 20, 4 tr

Vackert sekelskifte möter snygg design i fantastisk trerummare vid Vasaparken. Högt läge, utmärkt planlösning och drömskick.

Adress

Gästrikegatan 20, 4 tr

Rum

3

Slutpris

4 995 000 kr

Avgift

2 231 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt boende på trevliga Gästrikegatan, ett toppläge och en riktig drömadress i Vasastan alldeles invid Vasaparken. Generös takhöjd om 3,15 meter, stora fönsterpartier, mörkbetsade furutiljor, höga golvsocklar, spegeldörrar m.m. är detaljer som bevaras från byggåret 1904.

Sällan har uttrycket ”välplanerad” passat bättre för att beskriva den perfekta och ytterst effektiva planlösningen, väl motsvarande lägenheter på både 70 och 80 kvm.

Det här är drömbostaden för den mindre barnfamiljen så väl som det trendkänsliga paret som vill bo med ett av innerstadens allra bästa lägen, mellan Vasaparken och Odenplan. OBS! Fastigheten har en ovanligt stor hiss, utmärkt för transport av barnvagn och dylikt.

– Hall med plats för ytterkläder. Mörkbetsade trägolv, vitmålade väggar och spotlights.

– Snyggt, helkaklat badrum (2012) med dusch, WC, handfat, handdukstork, infällda spotlights i tak, tvättmaskin. Klinker med golvvärme.

– Två bra sovrum varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Stor ”walk in closet” med platsbyggd inredning. Mörkbetsade trägolv och vitmålade väggar.

– Öppna sällskapsytor i kök (2012) och vardagsrum. Köket är inrett i vitt med komplett maskinell utrustning (häll, ugn, fläkt, vinkyl, integrerad diskmaskin samt kyl och frys) och bra arbetsytor och gott om skåp. Vardagsrummet ger plats för stor soffgrupp, matbord och har tre stora, vackra fönsterpartier.

Pris: 4 895 000 kr

Månadsavgift: 2 231 kr

Andel i föreningen: 3,32936 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 400 kr/mån

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 4-5 kvm. I fastigheten finns tvättstuga. Gemensam innergård med trädäck och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: På 1970-talet byttes alla V/A-stammar i kök och badrum samt elstigare. 1999 renoverades fasaden mot gatan. 2000 renoverades fönstren. 2004 byggdes balkonger och nya maskiner istallerades i tvättstugan. 2006-2007 byttes taket, och i samband med bygge av vindsvåningar installerades en stor hiss. 2008 renoverades gården. 2014 renoverades tvättstugan. OBS! Föreningen planerar att byta ut värmepannan i källaren samt genomföra OVK.

Lägenhetsnummer: 22 (1403)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 175 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Egen Härd består av 24 lägenheter och 4 affärslokaler. Föreningen har mycket god ekonomi. Inga avgiftsförändringar finns planerade i dagsläget.

1999 renoverades fasaden mot gatan. 2000 renoverades fönstren. 2004 byggdes balkonger och nya maskiner istallerades i tvättstugan. 2006-2007 byttes taket, och i samband med bygge av vindsvåningar installerades en stor hiss. 2008 renoverades gården. 2014 renoverades tvättstugan. 2015 byttes värmepannan i källaren.

Förening: Brf Egen Härd

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Attraktivt och mycket eftersökt läge på fina Gästrikegatan, mellan S:t Eriksplan och Odenplan, alldeles invid Vasaparken. Här har man närhet och tillgång till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, affärer, bank, post, gym m.m. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholms city, T-centralen, Hagaparken och Brunnsviken. Goda kommunikationer såsom T-bana (Odenplan och S:t Eriksplan), flygbussar samt flertalet innerstadsbussar (nr 2, 3, 4, 42, 47, 53, 69 och 70).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.