Vasastan - Röda Bergen

Torsgatan 69, 2 tr.

Spröjsade fönster, fina trägolv och högt till tak. Vackert 20-tal i härliga Röda Bergen. Tillfälle!

Adress

Torsgatan 69, 2 tr.

Rum

3

Slutpris

3 600 000 kr

Avgift

2 791 kr/mån

Boyta

65 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 65 ljusa och ytterst välplanerade kvm. Lägenheten är ursprungligen en 2,5:a som delats av och nu har funktionen av 3 r o k. Generösa ljusinsläpp, fina trägolv samt vita snickerier och speglade dörrar. Stora sällskapsytor och lättmöblerat vardagsrum, två sovrum och ett utmärkt kök.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, högt till tak och möjligheten att ”gå runt” i lägenheten ger en bra känsla och atmosfär!

Populärt läge invid Solvändan i Röda Bergen, välskött fastighet och förening med låga avgifter.

– Välkomnande hall med klädkammare. Ekparkett och plats för ytterkläder.

– Utmärkt, öppet kök med matplats för 6 personer, gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, gasspis med ugn och fläkt. Ekparkett.

– Lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och stora, spröjsade fönster.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och garderob. Ekparkett.

– Sovrum 2 med plats för rejäl säng och garderob. Smart ljusinsläpp via två högt sittande fönster till det andra sovrummet. Ekparkett.

– Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, handfat, wc och handdukstork.

Pris: 3 275 000 kr

Månadsavgift: 2 791 kr

Andel i föreningen: 3,05300 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, ett torkskåp (2012) samt en torktumlare (2012). Det finns en mangel i anslutande rum (badrum) samt ett stort cykelrum med ingång via Torsgatan. De boende har tillgång till ett förråd på både vinden och i källaren.

Lägenhetsnummer: 25

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Föreningen är äkta och bildades 1994 och består av 35 bostadsrätter, och 2 hyreslokaler på totalt 101 kvm. Båda lokalerna är uthyrda. Stambyte genomfördes 1992-1993. En stamspolning genomfördes under 2009. Hösten 2009 gjordes en utvändig målning av samtliga fönster. Under hösten/vintern 2010 har det gemensamma källarutrymmet målats och ny energisnålbelysning installerats.
Under 2011 har även belysningen på vinden förnyats i samma stil som i källaren. Hösten 2012 reparerades och målades nedre delen av fasaden på Torsgatan och Rödabergsgatan. Inga planerade avgiftshöjningar för 2013, föreningen diskuterar däremot att eventuellt sänka månadsavgiften, beslut om detta ska tas på stämman i vår. I lägenheten har man bytt element i kök och sovrum.
I källaren finns en nyrenoverad tvättstuga (2012) samt cykelförråd och barnvagnsförråd.

Förening: Eken nr 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Våningsplanen delar en gemensam balkong.

Populära och kulturminnesmärkta kvarter precis intill Solvändans park. Fastigheten är lugnt belägen, men med bekvämt promenadavstånd till pulsen vid Sankt Eriksplan och Rörstrandsgatan. Grönområden i form av härliga Vasaparken samt Karlbergs slottspark. Även Hagaparken nås inom rimligt avstånd. Gott om matbutiker i närheten bl.a. Coop på Birkagatan och ICA på Karlbergsvägen. Delikatessbutiken Vasastans ost finns på S:t Eriksgatan som vimlar av mysiga caféer och i korsningen Torsgatan finns ett nyöppnat bageri.

Bra kommunikationer med T-bana (S:t Eriksplan) och flertalet innerstadsbussar (3, 42, 47 69, 70). Med bil är man ute på E4/Essingeleden på mindre än en minut.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.