Vasastan - Östermalm

Valhallavägen 16, Etage

Härligt skick, smakfulla materialval, charm och klass. Garage i huset för 750 kr/månad!

Adress

Valhallavägen 16, Etage

Rum

3

Slutpris

3 870 000 kr

Avgift

4 246 kr/mån

Boyta

85 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva denna underbara, arkitektritade etagelägenhet som färdigställdes 2009. Påkostade och smakfulla materialval samt suverän planlösning. Genomgående vacker vitlaserad ekparkett och vita väggar. Stora sällskapsvänliga ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två rymliga och fräscha badrum, två väldisponerade sovrum samt bra förvaringsmöjligheter. Den generösa takhöjden i kombination med de öppna ytorna ger hela bostaden en härlig rymd och charm. Attraktivt läge med närhet till allt man kan önska sig. Garageplatser i fastigheten för endast 750 kr/månad. Lägenheten är belägen på entréplan samt 1 trappa. Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN
– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig gargerobsvägg med skjutdörrar i glas. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Vardagsrumsdel med gott om plats för önskad möblering och matplats för större sällskap och trevliga middagar. Stilfullt, charmigt och funktionellt kök från Marbodal med bra arbetsytor och generöst med förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, kyl, frys och fläkt, alla vitvaror från Electrolux.

– Badrum med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, handfat, spegel, skåp och wc. Spotlightbelysning.

– Vacker trappa leder upp till plan 2.

PLAN 2
– Två väldisponerade sovrum med vackra fönster och gott om plats för säng, sängbord, skrivbord samt extra garderober om så önskas.

– En suverän klädkammare med klädhängare i två rader samt flera hyllplan.

– Härligt badrum med dusch, infällbara duschväggar, golvvärme, handfat med dubbla blandare, spegel och skåp.

Pris: 3 950 000 kr

Månadsavgift: 4 246 kr

Andel i föreningen: 2,79875 %

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd med stålgaller.

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 166 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Föreningen har ca 40-45 garageplatser som går att hyra för endast 750 kr/månad!

Allmänt om föreningen: Brf Beckasinen 14 förvärvade fastigheten 1993 och består av 36 bostadsrättslägenheter där 5 st är 6 rok, 5 st är 5 rok, 10 st 4 rok, 15 st 3 rok samt en 1 rok. Föreningen har 34 garageplatser för uthyrnig för ca 750 kr/mån. Separat kö. I garaget finns även en upplåten plats för biltvätt med vattenkran.

Genomförda renoveringar:
Gårdsrenovering
Lägenhetsombyggnad
Stambyte
Hissbyte
Renovering/målning av trapphus
Fasadrenovering

Förening: Brf Beckasinen 14

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till allt man kan önska sig! I direkt närhet finns KTH och Handelshögskolan. Här har du kort promenadavstånd till barnvänliga grönområden som Humlegården, Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city, Odenplan och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett mycket bra utbud av mataffärer, butiker, apotek, gym, trevliga caféer och mysiga restauranger. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.