Vasastan - Östermalm

Surbrunnsgatan 4, 3 tr

Sekelskiftesdröm med stora och öppna sällskapsytor, generösa ljusinsläpp, öppen spis, vackra snickerier och härlig takhöjd.

Adress

Surbrunnsgatan 4, 3 tr

Rum

3

Slutpris

5 600 000 kr

Avgift

3 009 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

I attraktiva kvarter där Vasastan och Östermalm möts finns denna fina sekelskiftestrea om 78 kvm i mycket gott skick. Lägenheten karaktäriseras av ljus och vackra sekelskiftesdetaljer såsom en öppen spis, spegelmönstrade dörrar och snickerier, dekorativa stuckaturer, höga golvsocklar samt vitlaserade trägolv. Dessutom ger rejäl takhöjd en härlig känsla av luft och rymd. Planlösningen är suveränt disponerad med stora öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum, två sovrum och ett fräscht badrum.

Välskött fastighet och klok förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

– Välkomnande hall med vackert furugolv och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Stor klädkammare, walk in closet med suverän förvaring samt tvättmaskin.

– Stor, lättmöblerad sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Högt till tak med stuckatur och generösa ljusinsläpp med djupa fönsternischer. Köket är utmärkt med gott om skåp och suverän arbetsyta. Fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin samt gasspis med fem zoner, fläkt och varmluftsugn. Vackert furugolv.

– Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och möblering. Fungerande öppen spis och furugolv.

– Sovrum med furugolv och plats för 90 cm säng.

– Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. WC, dusch och handfat med kommod.

Pris: 5 450 000 kr

Månadsavgift: 3 009 kr

Andel i föreningen: 5,18276 %

Byggår: 1897

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 0013 (1302)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5.

Energiförbrukning: 150 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Morkullan 22 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1986. Föreningen består av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal upplåten med hyresrätt.
Juridisk person accepteras ej.
Ingen planerad avgiftshöjningar.
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Renoveringar;
1992: El-stigare
1995: V/A stambyte
1999: Renovering tvättstuga
2005-2006: Balkonger byggdes
2008: Byte av tvättmaskin och torktumlare
2009: Ventilations kanalerna rengjordes
2010: Fasadrenovering
2011: OVK, renovering och justering av ventilationssystem
2012: Renovering av gård, inkl dränering av grund mot gård
2013: Belysning på gård
2014: Hissrenovering, stamspolning, skorstenarna provtrycktes (sotning 2012) samt målning av tak.
2015: Renovering av trapphus, relining av rör i källaren, ommålning av fönster södra sidan. Ommålning av tak gårdshus. Injustering av värme samt byte av ventiler på samtliga radiatorer.

Förening: Brf Morkullan 22

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 22

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Möjlighet till bredband via ComHem.

Attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta! Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns bra utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger (Bl.a. Värdshuset Clas på Hörnet) m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, T-bana (Tekniska högskolan) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.