Vasastan - Östermalm

Roslagstullsbacken 18, 2 tr

Suverän planlösning, stora fönster, fint skick och flödande ljusinsläpp. Garage i huset!

Adress

Roslagstullsbacken 18, 2 tr

Rum

3

Slutpris

3 100 000 kr

Avgift

4 454 kr/mån

Boyta

76,3 kvmOm bostaden

Underbar lägenhet med genomgående planlösning, stora fönster i tre vädersträck och fint skick. Bostaden är ytterst väldisponerad med stort sällskapsvänligt vardagsrum med skjutbar fönstervägg och kök med matplats för större sällskap. Två trevliga sovrum samt badrum med bl.a. tvättmaskin och torktumlare. Mycket goda förvaringsmöjligheter. Genomgående ekparkett och vita väggar. Här bor ni tyst, lugnt och rofyllt med innerstadens puls i direkt närhet. Garageplatser finns att att hyra, hiss direkt ner till garaget. Mycket bra kommunikationer med flera busslinjer runt knuten. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med en garderob med skjutdörrar. Ekparkett och vita väggar. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med stor öppningsbar fönstervägg. Gott om plats för önskad möblering. Ekparkett och vita väggar.

– Härligt kök med hörnläge i fastigheten. Bra arbetsytor med bänkskiva i massiv ek och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Matplats för större sällskap och fint hörnfönster. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd. Ekparkett och vita väggar.

– Två väldisponerade sovrum. Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och sängbord. Plats finns för extra garderober och byrå om så önskas. Ekparkett och vita väggar. Sovrum 2 har ett vacker hörnläge. En rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkett och vita väggar.

– Badum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, dusch, infällbar duschvägg, handfat, skåp, wc samt ett mindre fönster.

Pris: 3 390 000 kr

Månadsavgift: 4 454 kr

Andel i föreningen: 2,74520 %

Byggår: 2008

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd med stålgaller. Det finns gemensamt barnvagnsrum i entréplan samt cykelförråd.

Lägenhetsnummer: C41/1301

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2.

Allmänt om föreningen: https://roslagstullsbacken.wordpress.com
Brf Roslagstullsbacken bildades 2010 och består av 41 bostadsrättslägenheter på Roslagstullsbacken 12-18. 18 garageplatser, 2 p-platser samt 1 mc-plats. Kostnad 1.250:-/mån.. Avgiften sänkes nu 1 januari 2016 med 10%.

Till lägenheten hör ett vindsförråd med stålgaller. Det finns gemensamt barnvagnsrum i entréplan samt cykelförråd.

Förening: Brf Roslagstullsbacken

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: I lägenheten finns det uppkopplingsmöjligheter i samtliga rum. Fastigheten är ansluten till Quadracom Networks. På www.qmarket.se kan man välja mellan flera leverantörer för bredband och ip-telefoni. Kabel-tv erbjuds via Serverado.

Mycket trivsamma kvarter med direkt närhet till grönområden såsom Hagaparken och Lilljansskogen, samt kort promenad till Vasastan, Östermalm och city. Inom ett par minuters promenadavstånd finns restaurander, cafeér, mataffärer och gym. Området är mycket barnvänligt med flera dagis och skolor. Mycket bra kommunikationsmöjligheter med busshållplats på gatan för buss nr 43 och 44. Tunnelbana Tekninska Högskolan samt Roslagsbanan vid Östra Station några minuter bort.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.