Vasastan - Östermalm

Valhallavägen 16, Etage

Familjedröm i underbart townhouse med strålande ljusinsläpp, öppna sällskapsytor och 2 utmärkta sovrum. BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS!

Adress

Valhallavägen 16, Etage

Rum

3

Slutpris

6 450 000 kr

Avgift

5 244 kr/mån

Boyta

113 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 113 väldisponerade kvm i ett mycket bra skick med egen ingång från gatan. Möjlighet ges nu att förvärva denna underbara, arkitektritade etagelägenhet som färdigställdes 2009. Påkostade och smakfulla materialval samt suverän planlösning. Samt med enkla medel går det att göra om till en utmärkt 4:a.

Direkt access från vardagsrummet till föreningens slutna innergård med uteplats, planteringar och plats för lek!

Genomgående vacker vitlaserad ekparkett och vita väggar. Stora sällskapsvänliga ytor. Två rymliga och fräscha badrum, två väldisponerade sovrum samt bra förvaringsmöjligheter. Den generösa takhöjden i kombination med de öppna ytorna ger hela bostaden en härlig rymd och charm. Attraktivt läge med närhet till allt man kan önska sig. Garageplatser i fastigheten för endast 750 kr/månad. Lägenheten är belägen på entréplan samt 1 trappa. Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN
– Välkomnande entré med egen ingång och bra avhängningsmöjligheter och förvaring i rymlig klädkammare.

– Utmärkt Marbodal-kök i stilrent utförande med bra arbetsytor och bra förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Här finns även plats för ett stort matbord med många middagsgäster.

– Luftigt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Här finns även utgången till föreningens mysiga innergård med egen plats för bord.

– Badrum med handfat, spegel, golvvärme och wc, samt egen tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från 2016 med avlastningsyta på bänk och skåp ovan.

– Vacker trappa leder upp till plan 2. Under trappan finns gott om förvaring med hyllor och öppen yta.

PLAN 2
– Två väldisponerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober, vackra fönster och gott om plats för säng, sängbord, skrivbord. Sovrummen går att dela av och skapa en utmärkt 4:a.

– En suverän klädkammare med klädhängare i tre rader samt flera hyllplan.

– Badrum med badkar, golvvärme, handfat, handdukstork, spegel och skåp.

Pris: 6 890 000 kr

Månadsavgift: 5 244 kr

Andel i föreningen: 3,66430 %

Byggår: 1960

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykel/barnvagnsförråd, källarförråd och tvättstuga. Föreningen har även en trevlig innergård med sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 110

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6.

Energiförbrukning: 166 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Beckasinen 14 förvärvade fastigheten 1993 och består av 36 bostadsrättslägenheter där 5 st är 6 rok, 5 st är 5 rok, 10 st 4 rok, 15 st 3 rok samt en 1 rok. Föreningen har 34 garageplatser för uthyrnig för ca 750 kr/mån. Separat kö. I garaget finns även en upplåten plats för biltvätt med vattenkran.

Genomförda renoveringar:
Gårdsrenovering
Lägenhetsombyggnad
Stambyte
Hissbyte
Renovering/målning av trapphus
Fasadrenovering

Förening: Brf Beckasinen 14

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Telia och ComHem.

Sammanställning: Utgång från vardagsrum till föreningens slutna och fina innergård, med plats för eget bord.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibirien är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturområdena kring Brunnsviken och Hagaparken. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana Tekniska Högskolan och Roslagsbanan. På någon minut nås E 4:ans norra och södra avfarter samt även E 18. I området finns ett flertal dagis samt skolor.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.