Vasastan - Norrmalm

Tulegatan 35 A, 4 tr, högst upp!

Klassiskt vackert sekelskifte, högst upp, med solig balkong, bra planlösning och stor potential.

Adress

Tulegatan 35 A, 4 tr, högst upp!

Rum

3

Slutpris

5 300 000 kr

Avgift

3 309 kr/mån

Boyta

89 kvmOm bostaden

Välkommen till attraktiva kvarter där Vasastan, Norrmalm och Östermalm möts. Högst upp med ogenerat läge i vacker och representativ fastighet från 1904, belägen i hörnan av Odengatan och Tulegatan, ges nu tillfälle att förvärva möjligheternas sekelskiftesvåning. Flödande ljusinsläpp, vy mot himmel och takåsar samt mängder av charm karaktäriserar denna våning om 89 uppmätta kvm (93 kvm enligt brf) fördelade på 3 rum och kök. Bra planlösning och rumsdisposition i original med härliga sällskapsrum i fil såsom vardagsrum och matsal/sovrum. Sovrum med fräscht och stambytt badrum ”in suite”. Serveringssgång leder till kök med utgång till solig balkong i väster. Hall med separat WC.

Många vackra detaljer bevaras såsom högt till tak om ca 3,20 meter med stuckaturer, fiskbensparkett, spegelmönstrade snickerier och pardörrar, flertalet stora fönsterpartier m.m. Visst renoveringsbehov föreligger men potentialen är stor för den som drömmer om att sätta egen prägel på sitt nästa boende!

– Entré till hall via pardörrar. Plats att hänga ytterkläder vid klädhängare i original med spröjsat fönster mot köket. Parkettgolv och mindre garderob.

– I anslutning till hallen finns separat WC i toppskick kaklade väggar och klinker på golv. Handfat och toalett. WC:n renoverades i samband med stambytet 2006.

– Serveringsgång mot kök med bevarad skåpinredning i original. Kök med skåp i vitt. Kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Utgång via glasade pardörrar till solig balkong i sydväst. Vy mot himmel och takåsar.

– Sovrum i rofyllt läge mot gårdssidan. Stort fönsterparti med vy mot himmel och takåsar. Parkettgolv, spegelmönstrade pardörrar och högt i tak. Sovrummet ansluter till badrummet.

– Fräscht kaklat badrum med mosaikgolv. Handfat, handdukstork och duschhörna med glasdörr.

– Två härliga rum i fil såsom vardagsrum och matsal/sovrum. Båda rummen har högt i tak med stuckatur, parkettgolv och stora fönsterpartier med spegelmönstrade nischer och vy mot himmel och takåsar.

Pris: 5 450 000 kr

Månadsavgift: 3 309 kr

Andel i föreningen: 3,34000 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett stort vindsförråd som tillhör lägenheten. I övrigt finns en fullt utrutstad tvättstuga i källaren, bastu/relax, hobbyrum och cykelförråd. Innergård med grill och trädgårdsmöbler.

Renoveringar: Fasadrenovering 1998, stammar 2006-2007, Elstigar 2006-2007, tvättstuga 2008, byte av termostatventiler 2009, nya balkonger 2009 och målning av lägenheternas ytterdörrar 2010. Föreningen planerar måla fönstren mot gård och gata samt eventuellt renovera taket och fasaden mot innergården.

Lägenhetsnummer: 24

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Surbrunn 14 förvärvade fastigheten i korsningen av Odengatan och Tulegatan 1983. Föreningen består av 27 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta. För mer information, se www.surbrunn.net. Inga avgiftsförändringar planeras.

Renoveringar:
Fasadrenovering 1998
Byte av V/A-stammar och elstigare 2006-2007
Tvättstuga 2008 och 2013
Byte av termostatventiler och nya balkonger 2009
Målning av lägenheternas ytterdörrar 2010.

Kommande renoverinar:
Fönstermålning pågår och beräknas avslutas under sommaren. Denna renovering påverkar inte lägenheten. Framöver planerar föreningen en mindre fasad och takrenovering.

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hushållsel ca 200:-, gas ca 200:- och hemförsäkring ca 150:-/månad.

Förening: Brf Surbrunn 14

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem och via fiber 100 mbit/s som föreningen dragit in till en kostnad om 200:-.

Sammanställning: Härlig balkong i väster med vy mot takåsarna.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken såväl som Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.