Vasastan - Norrmalm

Markvardsgatan 9, 2 tr.

Härligt boende i vacker fastighet från 1889. Suverän planlösning och ytor i mycket bra skick!

Adress

Markvardsgatan 9, 2 tr.

Rum

3

Slutpris

5 050 000 kr

Avgift

2 156 kr/mån

Boyta

80 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 80 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Genomgående planlösning med högt till tak, fina trägolv, generösa ljusinsläpp och vita snickerier.

Föreningen har diskuterat att låta medlemmarna bygga balkonger mot innergården. Då denna lägenhet är genomgående med fönster åt såväl gata som gård finns det bra möjligheter att få bygglov för balkong i nära framtid.

Välkomnande hall med klinkergolv och plats för ytterkläder. Lättmöblerat vardagsrum, utmärkt kök med matplats för 4 personer, gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, ugn och micro. Spis med keramikhäll och fläkt. Två sovrum samt ett snyggt badrum med helkaklade väggar, klinker med golvvärme, wc, dubbelt handfat och dusch. Gott om förvaring.

Populärt läge i vacker, välskött hörnfastighet.

Pris: 4 975 000 kr

Månadsavgift: 2 156 kr
I avgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Obligatorisk avgift om 269 kr för 100 mbit Internet och Digital-TV.

Andel i föreningen: 4,31000 %

Byggår: 1889

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Cykelparkering på gården och tvättstuga finns. På vinden finns ett förråd som tillhör lägenheten och en gemensam takterrass som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Renoveringar: Stambyte vatten- och avloppsstammar genomfördes 1986.

Lägenhetsnummer: 1201 – 223

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Parkering på gata. P-hus vid Tulegatan. För ansökan om boendeparkering, kontakta Gatu- och Fastighetskontoret. www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 34 bostadsrättslägenheter samt fyra lokaler. Fastigheten förvärvades 1982. 1984-86 byttes vatten- och avloppsstammar. Föreningens innergård (gårdsbjälklaget) kommer inom kort att renoveras.

Förening: Brf Stolmakaren 12

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Möjlighet till bredband via ComHem.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.