Vasastan - invid Vasaparken

Medevigatan 8, 2 tr

Hörnlägenhet vid Vasasparken med sol hela dagen. Stor terrass och balkong. Stora härliga sällskapsytor, perfekt planlösning. Garage i huset!

Adress

Medevigatan 8, 2 tr

Rum

3

Slutpris

8 075 000 kr

Avgift

3 974 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

I fastighet från 2009 med alla tänkbara moderna bekvämligheter, stor barnvänlig och grönskande innergård med lekplats och sittplatser samt garage i huset, saluförs nu denna svårslagna familjevåning om 73 kvm. Drömläge invid Vasaparken och Odenplan.

Detta är ett hem att leva i med härliga öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök anpassad till familjeliv såväl som umgänge i goda vänners lag. Från vardagsrummet når man en stor hörnbalkong om 9 kvm och här finns det dessutom en fransk balkong. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning och plats för matsalsbord för stora middagssällskap. Två bra sovrum varav det ena med utgång till den insynsskyddade terrassen om ca 20 kvm. Den stora terrassen ger ett extra rum under sommarhalvåret, här finns gott om plats för utemöbler, grill och växter. Snyggt badrum med torktumlare och färdigt för installation av tvättmaskin. Fantastisk gemensam innergård som måste ses.

Kombinationen av detta svårslagna och lugna läge men ändå med närhet till allt Stockholm har att erbjuda runt husknuten ger ett eftertraktat boende för både villasäljaren och barnfamiljen med behov av umgängesytor och sovrum.

Rymligt förråd tillhör lägenheten och det finns även möjlighet att hyra ytterligare förråd. Medlemmarna har även tillgång till tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd. Garage går att hyra.

Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet, välkommen på visning!

– Rymlig hall som direkt ger en välkomnande känsla. Gott om plats för ytterkläder och förvaring i garderober.

– Rymligt och sobert badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, WC samt handfat och förvaringsytor. Torktumlare och färdigt för installation av tvättmaskin

– Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och övrig önskad möblering. Utgång till terrassen samt suverän förvaring i garderob längst med väggen.

– Stor terrass i söder om ca 20 kvm med gott om plats för utemöbler, grill och växter. En fin avenbokhäck ger insynsskydd.

– Sovrum 2 med plats för rejäl säng och utmärkt förvaring.

– Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en social och generös sällskapsdel. Gott om skåp och arbetsytor samt komplett maskinell utrustning som kyl och frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matsalsbord och annan möblering. Stora fönsterpartier samt utgång till balkongen.

– Stor balkong med gott om plats för bord och stolar.

Pris: 7 495 000 kr

Månadsavgift: 3 974 kr
I avgiften ingår värme, VA. kabel-TV (basutbud) och bredband.

Andel i föreningen: 2,08980 %

Uppvärmning: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 2009-2009

Lägenhetsnummer: 322 (1201)

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Rymlig hiss med plats för dubbelvagn.

Våning: 2

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Föreningen har tillgång till 27 garageplatser, plats kan hyras till kostnad om 1 800 kr/mån (MC-parkering finns också). Laddstolpar för laddning av elbil finns på samtliga platser. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det ingen kö. I övrigt gäller boendeparkering i området.

Allmänt om föreningen: Brf Wasa Brunn registrerades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 48 bostadsrättslägenheter. Det finns 3 st marklokaler som upplåtes med hyresrätt och som bidrar till föreningens ekonomi, samtliga lokaler är uthyrda. Fastigheten blev klar för inflyttning under våren 2009. Inga renoveringar eller avgiftsförändringar är inplanerade.

Adresser tillhörande Brf Wasa Brunn:
• Eastmanvägen 17
• Medevigatan 8
• Medevigatan 14

Samtliga lägenheter har tillhörande lägenhetsförråd i sutterängplanen.

Gemensamhetsutrymmen:
Stor, barnvänlig gård med träd, lekplats och sittplatser. Tvättstugan är belägen på gatuplan utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I föreningen finns även ett flertal cykel- och barnvagnsrum.

Föreningen har 27 garageplatser i markplan som hyrs ut till föreningens medlemmar (garageport öppnas med fjärrkontroll). Även plats för motorcykel finnes. Styrelsen har hand om kölistan, för närvarande finns enstaka lediga platser.

Överlåtelseavgift: 1 050 kr per överlåtelse faktureras köparen.

Pantsättningsavgift: 1 procent av innevarande års prisbasbelopp vid pantsättning.

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: Brf Wasa Brunn

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 48

Antal lokaler: 3

TV: I dagsläget ingår Ownits basutbud i månadsavgiften.

Internet: Eget fastighetsnät med fiber in i fastigheten. Nätverksuttag i varje rum i alla lägenheter. Bredband, leverantör: Ownit, upp till 1 000/1 000 Mbit ingår i månadsavgiften. Dubbla indragningar av fiber till fastigheten och dubbla internetuttag i varje rum.

Sammanställning: Härlig terrass om ca 20 kvm med gott om plats för bord, stolar och växter. Godkänt att ha kolgrill. Sol från morgon till sen eftermiddag. Hörnbalkong om ca 9 kvm. Barnvänlig och grön innergård med låst grind som sköts om av trädgårdsmästare året runt. Gräsmatta på sommaren och pulkabacke på vintern.

Barnvänligt och lugnt läge med härliga Vasaparken som närmsta granne. Vasaparken erbjuder stora grönområden, utegym, fotbollsplan, lekplats och skridskobana på vintern. Förskola finns rakt över gatan. Med en kortare promenad finner ni Rörstrandsgatan (gågata sommartid) med mängder av butiker, cafeér och restauranger.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.