Vasastan

Upplandsgatan 51

Adress

Upplandsgatan 51

Rum

3

Slutpris

12 600 000 kr

Avgift

3 924 kr/mån

Boyta

125 kvmOm bostaden

Välkommen till en rymlig och välplanerad trea på Upplandsgatan 51 med en fantastiskt takhöjd på 3,25M. Denna lägenhet är 125 kvadratmeter stor och har öppna, sociala ytor mellan köket och vardagsrummet. Detta ger en luftig känsla och en möjlighet att umgås med vänner och familj samtidigt som man lagar mat eller kopplar av i soffan. De tre fönstren i fil skapar ett härligt ljusinsläpp och rymd i lägenheten.

Lägenheten har två sovrum som vetter mot en lugn innergård. Här finns även en balkong där man kan njuta av en kopp kaffe eller en god bok i lugn och ro. Badrummet och tvättstugan är nyrenoverade och är utrustade med moderna faciliteter.

Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten, vilket gör det enkelt att organisera och hålla ordning på saker och ting. Detta är särskilt praktiskt för dem som har en aktiv livsstil eller en större garderob.

Mycket välskött äkta förening med god ekonomi och äger marken. Hiss finns.

Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder både komfort och funktionalitet. Läget på Upplandsgatan är centralt och bekvämt med närhet till såväl kommunikationer som butiker och restauranger.

Vardagsrum/Kök:
Lägenheten har ett stort vardagsrum och kök som är öppet mot varandra, vilket ger en rymlig och ljus atmosfär. Rummet har tre fönster i fil vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I köket finns det moderna vitvaror och tillräckligt med skåp och förvaring för matlagningsbehoven.

Sovrum:
Sovrummet rymmer en dubbelsäng och gott om utrymme för förvaring av kläder och andra personliga tillhörigheter. Sovrummet har också en utgång till en balkong där man kan koppla av.

Balkong:
Balkong med kvällssol som vetter mot innergården. Här finns plats för möblemang.

Sovrum:
Det andra sovrummet i lägenheten är av en mindre storlek och har plats för en enkelsäng eller en mindre dubbelsäng och har också bra förvaringsmöjligheter med garderober och hyllor.

Badrum:
Badrummet i lägenheten är nyrenoverat och har en modern stil. Det finns en dusch, badkar, toalett och handfat med tillräckligt med förvaring under.

Tvättstuga:
Tvättstugan i lägenheten är också nyrenoverad och har moderna tvättmaskiner och torktumlare. Det finns också tillräckligt med utrymme för att hänga tvätt och förvaring av rengöringsprodukter.

ÖVRIGT
Till lägenheten tillhör ett nyttjanderätt till ett källarförråd.

Pris: 13 250 000 kr

Månadsavgift: 3 924 kr
I avgiften ingår vatten, avlopp och värme.

Andel i föreningen: 7,24269 %

Byggnadstyp: Flerbostadshus

Byggår: 1884

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 15

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 5

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 161 per kvm (Atemp) och år

Energiklass: E

Allmänt om föreningen: Brf Sirius 17 är en äkta välskött bostadsrättsförening som bildades 2000. Föreningen har god ekonomi och består av 17 bostadsrättslägenheter och tre lokaler om totalt 1 827 kvm och 443 kvm lokalyta. Föreningen äger marken med adressen Upplandsgatan 51. Husets byggår är 1884 med viss utbyggnad under 1920-talet och byggdes om 1983. På fastigheten finns ett flerfamiljshus och två gårdshus.

Föreningens tre kommersiella lokaler är uthyrda.

Förening: BRF Sirius 17

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 17

Antal hyresrätter: 3

TV: Fiber via IP Only finns installerat i fastigheten.

Internet: Fiber via IP Only finns installerat i fastigheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.