Vasastan

Upplandsgatan 23, 2 tr

Fantastisk sekelskiftestrea med ljuvlig balkong & perfekt genomgående planlösning, högt till tak, vackra golv & kakelugnar. Drömläge invid Odenplan.

Adress

Upplandsgatan 23, 2 tr

Rum

3

Slutpris

8 200 000 kr

Avgift

3 375 kr/mån

Boyta

99 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Upplandsgatan 23 och detta vackra sekelskifteshem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Attraktivt belägen i eftersökta kvarter invid Odenplan med mängder av populära caféer, restauranger och butiker.

De tidstypiska detaljer är på plats såsom tre vackra kakelugnar, takstuckaturer, speglade pardörrar, höga golvsocklar, generös takhöjd, höga fönster med speglade nischer samt genom alla rum löper vackra golv.

Planlösningen är utmärkt och klassisk disponerad med rum i fil och härliga öppna sällskapsytor, två stora sovrum och ett snyggt badrum. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning, plats för stort matbord och utgång till balkong som vetter mot den lugna innergården.
En fantastisk våning som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina trevliga sociala ytor med plats för familj och vänner.

Skuldfri förening med god ekonomi i vacker fastighet från 1883.

Välkommen på visning!

– Välkomnande hall med säkerhetsdörr och gott om plats för ytterkläder och förvaring i garderober. Här möts du av lägenhetens underbara sekelskifteskaraktär med vackra golv som löper vidare in i lägenheten och höjer trivselfaktorn.

– Kök med härlig rymd och smakfull interiör samt gott om skåp och arbetsytor. Komplett maskinell utrustning som kyl och frys, diskmaskin (2017), mikro (2017), gasspis, elugn och fläkt. Plats för stort matbord och många middagsgäster.

– Balkong mot innergården med plats för bord, stolar och växter.

– Stort, luftigt vardagsrum med vacker kakelugn och två fönster som skänker fint ljusinsläpp. Här rymmer man med lätthet stor soffgrupp. Tidsenlig stuckatur och höga golvsocklar som ramar in det vackra golvet i kombinationen med takhöjden ger rummet en härlig rymd.

– Rymligt sovrum med generösa ytor för stor dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat passande möblemang. Optimal förvaring i klädkammare. Fint ljusinsläpp genom stort fönster och dekorativ kakelugn.

– Generösts rum som passar perfekt som rymligt barnrum med kakelugn.

– Snyggt helkaklat badrum med badkar, handfat, WC och tvättmaskin.

– Lägenhetens tre kakelugnar är besiktigade, men har eldningsförbud. Det åligger lägenhetsinnehavaren vidta lämpliga åtgärder, samt bekosta ombesiktning innan eldning får ske.

Pris: 8 475 000 kr

Månadsavgift: 3 375 kr
I avgiften ingår värme, vatten kabel-TV och bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 300 kr, hemförsäkring 200 kr.

Andel i föreningen: 5,64500 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1883

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 3-glasfönster

Lägenhetsnummer: 3 (1201)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Energiförbrukning: 136 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering i området.

Allmänt om föreningen: Brf Tuben ligger i hörnet av Upplandsgatan och Rådmansgatan i Stockholm. Uppgångarna Upplandsgatan 23 samt Rådmansgatan 78.
Fastigheten uppfördes 1883 och har 4 våningar utan hiss.
Föreningen består av 18 lägenheter samt 2 lokaler.

Föreningen accepterar inte juridiska personer som ägare till lägenheter.
Tomträtt.

Till varje lägenhet finns ett vindförråd. Det finns tvättstuga och cykelskjul (på gården). Barnvagn får förvaras på bottenplan.

Nya träd skall planteras på den gemensamma innergården.

De flesta lägenheterna har flera kakelugnar, dessa är besiktigade, men kan ha eldningsförbud. Det åligger lägenhetsinnehavaren vidta lämpliga åtgärder, samt bekosta ombesiktning innan eldning får ske.

Renoveringar
VA-Stammar Tidigt 70-tal
EL-Stammar Tidigt 70-tal
Taket Tidigt 90-tal
Trapphus 1997
Fasad Tidigt 90-tal
Fönster 2010
Trapphus 2010
Målning av tak 2016
Säkerhetsdörrar till vind och källare 2015

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: Brf Tuben i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör Ownit. Fiber genom Stockholms Stadsnät.

Sammanställning: Härlig balkong mot föreningens innergård med plats för bord och stolar.

Här på Upplandsgatan 23 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.