Vasastan

Torsgatan 74, ½ tr

Härligt 20-tal i Röda Bergen. Högt i tak, generösa ljusinsläpp, vackra trägolv samt snövita snickerier och spegeldörrar. Toppskick!

Adress

Torsgatan 74, ½ tr

Rum

3

Slutpris

7 125 000 kr

Avgift

4 659 kr/mån

Boyta

98 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 98 ljusa och välplanerade kvm med genomgående planlösning. Lägenheten har under senare tid (2015) renoverats och är i ett fantastiskt bra skick! Stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och det utmärkta köket, två sovrum, snyggt badrum och riktigt bra förvaring i flera garderober, klädkammare och walk-in-closet.

– Välkomnande entré med furugolv samt ljusa väggar. Klädkammare, säkerhetsdörr samt platsbyggd hatthylla.Entrén mynnar ut i en möblerbar hall med fiskbensparkett samt ljusa väggar.

– Utmärkt kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Furugolv samt ljusa väggar. Vita skåpluckor, bänkskiva med mässinglist samt kakel och belysning ovan arbetsytor. Skafferi, stor kyl med dubbla frysar och vinkyl. Induktionshäll, varmluftsugn samt mikrovågsugn (Siemens). Dubbel diskho i komposit. Köksö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två fönster mot innergården.

– Lättmöblerat vardagsrum med fiskbensparkett samt ljusa väggar och vackra skjutdörrar i original.

– Sovrum med fiskbensparkett samt ljusa väggar. Plats för dubbelsäng samt ytterligare möblering.

– Rymlig walk-in-closet med fiskbensparkett. Inredning, belysning samt stor spegel.

– Sovrum 2 med furugolv och plats för rejäl säng. Garderober samt klädkammare.

– Snyggt helkaklat badrum samt grå klinker med golvvärme. Stor dusch med infällbara glasdörrar, nischer i vägg samt takdusch och blandare (Tapwell). Handfat med kommod. Vägghängd WC. Tvättmaskin med arbetsbänk samt väggskåp ovan. Infällda spotlights i tak med dimmerfunktion.

Pris: 6 975 000 kr

Månadsavgift: 4 659 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) via ComHem. Beräknad driftskostnad för 3 personers hushåll (2 vuxna och 1 barn) ingår hushållsel ca 4 800 kr/år och hemförsäkring ca 4 400 kr/år. Driftskostnaden är uppskattad.

Andel i föreningen: 6,20000 %

Byggår: 1924

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i källaren och är utrustad med tvättmaskin, torktummlare, torkskåp och mangel. Det finns en innergård med sittmöbler och grillmöjligheter. Cykelrum finns i källaren. Föreningen anordnade två gårdsstädningar, en på våren och en på hösten med bra deltagarantal. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer: 1001

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 0,5 av 4.

Energiförbrukning: 125 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 21 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 2002 och äger marken.
Renoveringar;
1993 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum, byttes el-stigare.
2005 inreddes vinden med två lägenheter och trapphuset renoverades samt taket i samband när vindsvåningarna byggdes.
2006 utfördes OVK-besiktning.
2008 spolades samtliga V/A-stammar, renoverades fasaden samt säkerhetsdörr och lås installerades.
2009 genomfördes byte av horisontella stammar och hissen moderniserades.
2011 installerades ljudstyrt lyse i trappen och automatisk dörröppnare.
2014-2015 renoverades taket, byttes hissmotor, renoverades piskbalkonger, förstärkning av ventilationen, korrigering av avloppet.
2016 renoverades samtliga fönster.

Förening: Borgen 74

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Fin gemensam innergård med planteringar och sommarmöbler.

I expansiva kvarter med närhet till den framväxande Hagastaden och med kort promenad nås allt från Vasastans rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, affärer m.m till nödvändig service såsom banker, mataffärer och de utmärkta kommunikationerna i form av tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, flygbussen samt pendeltåg. Boendeparkering för bil finns på gatan samt på alla närliggande gator. Närhet även till Handelshögskolan, KTH och Karolinska Institutet. Det är även kort avstånd till rekreations- och naturområdena kring Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.