Vasastan

Eastmansvägen 17, 5 tr.

Drömlägenhet vid Vasaparken, högt läge med härlig stadsutsikt. Stor hörnbalkong med bästa solläge. Perfekt planlösning och garage i huset!

Adress

Eastmansvägen 17, 5 tr.

Rum

3

Slutpris

10 600 000 kr

Avgift

4 865 kr/mån

Boyta

96 kvmOm bostaden

I fastighet från 2009 med alla tänkbara moderna bekvämligheter, stor och grönskande innergård med planteringar och sittplatser samt garage i huset, saluförs nu denna svårslagna hörnvåning om 96 kvm. Läget är fantastiskt invid Vasaparken och Odenplan.

Detta är ett hem att leva i med härliga öppna sällskapsytor mellan vardagsrum och kök anpassad till familjeliv såväl som umgänge i goda vänners lag. Från vardagsrummet når man en stor hörnbalkong om ca 10 kvm med fri och ogenerad stadsvy. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning och plats för matsalsbord för stora middagssällskap. Två bra sovrum. Snyggt badrum och walk in closet med med torktumlare och tvättmaskin. Genomgående mycket bra förvaring. Fantastisk gemensam innergård som måste ses.

Kombinationen av detta svårslagna och lugna läge men ändå med närhet till allt Stockholm har att erbjuda runt husknuten ger ett eftertraktat boende för både villasäljaren och barnfamiljen med behov av umgängesytor och sovrum.

Rymligt förråd tillhör lägenheten och det finns även möjlighet att hyra ytterligare förråd. Medlemmarna har även tillgång till tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd. Garage går att hyra, just nu finns det lediga platser.

Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet, välkommen på visning!

– Rymlig hall som direkt ger en välkomnande känsla. Gott om plats för ytterkläder och förvaring i garderober.

– Rymligt och sobert badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Infälld belysning via spotlights. Här finns dusch, WC, handduksvärmare samt handfat och förvaringsytor. Angränsande till badrummet finns en walk in closet med suverän förvaring samt torktumlare och tvättmaskin.

– Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och övrig önskad möblering. Suverän förvaring i garderob längs med väggen.

– Sovrum 2 med plats för rejäl säng och ytterligare möblemang.

– Stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en social och generös sällskapsdel. Gott om skåp och arbetsytor samt komplett maskinell utrustning som kyl och frys, diskmaskin, fläkt, induktionshäll samt inbyggd ugn och micro.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matsalsbord och annan möblering. Stora fönsterpartier samt utgång till balkongen.

– Stor hörnbalkong i sydväst om ca 10 kvm med gott om plats för bord, stolar, planteringar och grill.

Pris: 10 250 000 kr

Månadsavgift: 4 865 kr
I avgiften ingår värme, VA. kabel-TV (basutbud) och bredband. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsel 300 kr, hemförsäkring 200 kr.

Andel i föreningen: 2,55890 %

Byggår: 2009-2009

Lägenhetsnummer: 153

Hiss: Ja

Beskrivning av hiss: Stor hiss med plats för dubbelvagn.

Våning: 5

Antal våningar: 6

Energideklaration: Utförd

Parkering/Bilplats: Föreningen har tillgång till 27 garageplatser, plats kan hyras till kostnad om 1 600 kr/mån (MC-parkering finns också). Laddstolpar för laddning av elbil finns på samtliga platser. Kösystem tillämpas. I dagsläget är det ingen kö. I övrigt gäller boendeparkering i området.

Allmänt om föreningen: Brf Wasa Brunn registrerades 2007 och är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 48 bostadsrättslägenheter. Det finns 3 st marklokaler som upplåtes med hyresrätt och som bidrar till föreningens ekonomi, samtliga lokaler är uthyrda. Fastigheten blev klar för inflyttning under våren 2009. Inga renoveringar eller avgiftsförändringar är inplanerade.

Adresser tillhörande Brf Wasa Brunn:
• Eastmanvägen 17
• Medevigatan 8
• Medevigatan 14

Samtliga lägenheter har tillhörande lägenhetsförråd i sutterängplanen.

Gemensamhetsutrymmen:
Stor, barnvänlig gård med träd, lekplats och sittplatser. Tvättstugan är belägen på gatuplan utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I föreningen finns även ett flertal cykel- och barnvagnsrum.

Föreningen har 27 garageplatser i markplan som hyrs ut till föreningens medlemmar (garageport öppnas med fjärrkontroll). Även plats för motorcykel finnes. Styrelsen har hand om kölistan, för närvarande finns enstaka lediga platser.

Överlåtelseavgift: 1 050 kr per överlåtelse faktureras köparen.

Pantsättningsavgift: 1 procent av innevarande års prisbasbelopp vid pantsättning.

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: Brf Wasa Brunn

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 48

Antal lokaler: 3

TV: I dagsläget ingår Ownits basutbud i månadsavgiften.

Internet: Eget fastighetsnät med fiber in i fastigheten. Nätverksuttag i varje rum i alla lägenheter. Bredband, leverantör: Ownit, upp till 1 000/1 000 Mbit ingår i månadsavgiften. Dubbla indragningar av fiber till fastigheten och dubbla internetuttag i varje rum.

Sammanställning: Härlig västervänd hörnbalkong om ca 10 kvm med gott om plats för bord, stolar och växter. Lummig innergård med låst grind som sköts om av trädgårdsmästare året runt. Gräsmatta på sommaren och pulkabacke på vintern.

Lugnt läge med härliga Vasaparken som närmsta granne. Vasaparken erbjuder stora grönområden, utegym, fotbollsplan, lekplats och skridskobana på vintern. Förskola finns rakt över gatan. Med en kortare promenad finner ni Rörstrandsgatan (gågata sommartid) med mängder av butiker, cafeér och restauranger.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.