Vasastan

Upplandsgatan 24 A, 4 tr

Sekelskiftesdröm med balkong, högt läge och genomgående planlösning. Fint skick och eftersökt läge i Vasastan!

Adress

Upplandsgatan 24 A, 4 tr

Rum

3

Slutpris

8 150 000 kr

Avgift

4 117 kr/mån

Boyta

95 kvmOm bostaden

Möjlighet ges nu att förvärva en fantastisk trea med balkong och eftersökt läge i Vasastan. Här bor du med högt läge i fastighet från 1880-talet. Lägenheten är i härligt skick med charmen bevarad. Nylagd (2012) oljad fiskbensparkett i massiv ek, vackra pardörrar, takstuckatur, höga golvsocklar och fönster med speglar och djupa nischer. Påkostade detaljer såsom inbyggda högtalare, bänkskiva i betong samt handpolerade mässingshandtag med grepp av ebenholts. Det höga läget i kombination med den genomgående planlösningen och generösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stora sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Stilfullt kök med matplats för flera och balkong med utsikt mot takåsarna. Lägenheten har både tvättmaskin och diskmaskin. Hiss finns. Här bor man tyst och lugnt med direkt närhet till all nödvändig service och grönområden. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Plats finns för extra byrå eller garderob om så önskas. Utrymme finns även att bygga en mindre klädkammare/garderob i hallen. Fiskbensparkett och spotlightbelysning. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Vackert vardagsrum med två fönster med speglar och djupa nischer, höga golvsocklar samt pardörrar mot hallen och sovrummet. Gott om plats för önskad möblering. Fiskbensparkett.

– Stilfullt och charmigt kök nyrenoverat 2013. Plats för större matbord och trevliga middagar. Två fönster med speglar och djupa nischer, fiskbensparkett, höga golvsocklar samt pardörrar mot inre hallen och spegeldörr mot sovrummet. Bra arbetsyta med bänkskiva i betong samt goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys.

– Två väldisponerade sovrum varav sovrum 1 har utgång till balkongen. Här finns även inbyggda högtalare, spotlightbelysning samt fiskbensparkett. Sovrum 2 kan med fördel nyttjas som barnrum, gästrum, arbetsrum eller matsal. Här finns fönster med speglar och djupa nischer, fiskbensparkett och höga golvsocklar.

– Balkong med himlen som närmsta granne och utsikt mot takåsar. Plats för bord, stolar och blomster. Balkongen vetter mot innergården.

– Badrum (äldre standard) utrustat med tvättmaskin, badkar, dusch, skåp, handfat och wc. Spotlightbelysing.

Pris: 7 590 000 kr

Månadsavgift: 4 117 kr

Andel i föreningen: 5,77860 %

Byggår: 1880-85

Lägenhetsnummer: 754 (1402)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 90 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Paris 1880 bildades år 1994 och 2001 köptes fastigheten ut från Familjebostäder. Föreningen består av 18 bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras ej som köpare. Föreningen innehar tomträtten till fastigheten Astrea 9 med adress Upplandsgatan 24 A och B. Tomträttsavgälden omförhandlas 2014-12-31. Total lägenhetsyta enligt årsredovisning 2013 är 1644 kvm och lokalyta 262 kvm. Fastigheten totalrenoverades 1979/80 inkl. el-och V/A stammar. Under hösten ska sprickan i skorstenen i husets B-del repareras (görs troligtvis genom att skorstenen/våningsplanet stadgas upp i tvättstugan), sedan skall tvättstugan och gården fräschas upp/renoveras närmaste halvåret/året. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Energiprestanda 90 kWh/m² och år. Mer info finns i årsredovisning samt på föreningens hemsida www.paris1880.se

Förening: Brf Paris 1880

TV: TV och internetanslutning levereras av Com Hem (anslutning är frivilligt och betalas av bostadsrättsinnehavaren, ingår ej i avgiften). Bredband via fiber levereras av Ownit och basbredbandtjänsten 100 Mbit/sek ingår i månadsavgiften.

Här på Upplandsgatan 24 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.