Vasastan

Hagagatan 48, 4 tr

Vackert boende i fastighet från 1912. Stor balkong, högt läge, fint skick, tre kakelugnar, och genomgående planlösning!

Adress

Hagagatan 48, 4 tr

Rum

3

Slutpris

7 025 000 kr

Avgift

4 212 kr/mån

Boyta

94 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet i fastighet från 1912. Högt läge i huset, stor balkong mot innergården, tre kakelugnar, genomgående planlösning, nyslipade och hårdvaxoljade trägolv samt stilfullt nyrenoverat kök. Trevlig planlösning med stora sällskapsvänliga ytor och öppen planlösning mellan köket och matsalen. Lägenheten är i mycket fint skick med bevarad charm såsom pardörrar, spegeldörrar och fönster med speglar och djupa nischer. Det höga läget i kombination med den genomgående planlösningen och den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus och rymd. Här finns både tvättmaskin och diskmaskin. Hiss finns. Brf med trevlig innergård med sommarmöblering och sandlåda för de små. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Ett mindre inbyggt skåp med hyllor, ytterligare ett skåp/städskåp samt ett serveringsskåp. Hårdvaxoljade trägolv.

– Enastående vardagsrum med två fönster med speglar och djupa nischer, höga golvsocklar, hårdvaxoljade trägolv samt en vacker fungerande kakelugn. Gott om plats för önskad möblering.

– Stilfullt och charmigt kök totalrenoverat 2014. Bra arbetsytor med bänkskiva i Gotländsk kalksten och goda förvaringsutrymmen. Praktisk köksö med förvaring. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt (SMEG), diskmaskin, kyl och frys. Utgång till balkongen. Öppen planlösning mellan köket och matsalen.

– Matsal med fönster med djupa nischer, höga golvsocklar, kakelugn (ej fungerande), och hårdvaxoljade trägolv. Plats för matbord för större sällskap och trevliga middagar. Här finns även en inbyggd garderob.

– Stor balkong med plats för bord, stolar och blomster. Balkongen vetter mot innergården.

– Det finns två sovrum. Sovrum 1 är ett mycket vackert rum med två fönster med speglar och djupa nischer, höga golvsocklar, hårdvaxoljade trägolv och kakelugn (ej fungerande). Plats för dubbelsäng, sängbord samt extra garderober eller byrå om så önskas (garderoberna som står där i dagsläget ingår inte i köpet). Sovrum 2 nyttjas med fördel som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Fönster med speglar och djupa nischer och hårdvaxoljade trägolv.

– Badrum utrustat med tvättmaskin, golvvärme, dusch, handfat, skåp och vägghängd wc.

RÖRANDE KAKELUGNARNA
Säljarna har även informerat att kakelugnen i vardagsrummet är fungerande medans kakelugnarna i sovrum 1 och matsalen inte är fungerande i dagsläget utan måste trycktestas innan eventuell eldning kan ske.

Pris: 6 700 000 kr

Månadsavgift: 4 212 kr

Andel i föreningen: 5,69510 %

Byggår: 1912

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd. Trevlig gemensam innergård, soprum, cykelparkering, utrymme för barnvagnar samt en tvättstuga i gårdshuset utrutad med två tvättmaskiner, torktumklare och torkskåp.

Lägenhetsnummer: 73 (1402)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 134 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Munin 30 består av 21 bostadsrättslägenheter, 4 hyreslokaler samt 2 förråd med hyresrätt. Stamrenovering utfördes 1986. Föreningen planerar att genomföra en fönsterrenovering i gårdshuset, i gathuset utfördes detta 2012. Föreningen arbetar med att ta fram en underhållsplan. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift betalas av köparen. Energiprestanda 134 kWh/m² och år. Mer info finns i årsredoviningen samt på föreningens hemsida https://sites.google.com/site/brfmunin30/

Förening: Brf Munin 30

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, bredband samt kabel-tv basutbud ingår i avgiften.

Välkommen till härliga Vasastan och dessa klassiska kvarter. Här bor man med promenadavstånd till Odenplan med all tänkbar och nödvändig service. I området finns ett stort utbud av trevliga restauranger, mysiga cafeér, butiker, mataffärer, apotek m.m. Kommunikationerna är goda i form av T-bana (Odenplan) och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken och Vasaparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.