Vasastan

Tegnérlunden 9, 3 tr.

Renoveringsdröm med stor potential. Välskött förening med låga avgifter vid Tegnérlunden.

Adress

Tegnérlunden 9, 3 tr.

Rum

3

Slutpris

5 900 000 kr

Avgift

3 305 kr/mån

Boyta

90 kvmOm bostaden

Alldeles invid Tegnérlunden finns denna möjligheternas våning anno 1914 med genomgripande renoveringsbehov och stor potential att skapa ett drömboende. Våningen är belägen på 3 trappor med viss utsikt mot Tegnérlunden. Planlösningen är mycket ljus, tilltalande och genomgående med många vackra fönster som ger generösa ljusinsläpp. Ursprungsdetaljer som bevaras är kakelugn, bröstpanel, spröjsade fönster med djupa nischer, och fina orginalgolv.

Nästintill skuldfri förening med ca 400 000 i långfristiga lån och med en kassa på drygt 2 miljoner. Styrelsen har för avsikt att föreslå avgiftsfrihet för kvartal 4 2011 samt reducerade avgifter from kvartal 1 2012.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring. Säkerhetsgrind. Parkettgolv.

– 3 rum i fil med många vackra fönster som ger generösa ljusinsläpp. Ursprungsdetaljer såsom kakelugn, bröstpanel, spröjsade fönster och fina parkettgolv.

– Kök i äldre standard med skåp, kyl/frys, spis och fläkt. Plats för matbord. Förmodligen ligger ett furugolv under nuvarande laminatgolv.

– Två badrum. Ett med dusch och handfat och ett med WC och handfat. Se alternativ planskiss för förslag om större badrum.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 305 kr

Andel i föreningen: 6,66670 %

Byggår: 1914

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Lägenhetsnummer: 6

Hiss: Ja

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Välskött och nästintill skuldfri bostadsrättsförening bestående av 13 st bostadsrätter och 1 st lokal.

Förening: Brf Tegnérslunden 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Inga balkongplaner finns för tillfället. Föreningen är dock ej emot detta.

Här vid Tegnérlunden bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, små trevliga restauranger och barer, mängder av caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.