Vasastan

Upplandsgatan 58 A, 5 tr.

Härlig takhöjd, vacker ekparkett, generösa ljusinsläpp och balkong. Perfekt planlösning & mycket bra skick. Sekelskiftesdröm vid Odenplan. Låg avgift!

Adress

Upplandsgatan 58 A, 5 tr.

Rum

3

Slutpris

6 600 000 kr

Avgift

2 730 kr/mån

Boyta

87 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskifteslägenhet om 87 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Högst upp i huset med vacker, ogenerad stadsvy över takåsarna och gratis motion uppför trapporna. Härligt sekelskifte med högt till tak, stuckatur, fiskbensparkett, fönster med spröjs samt vackra snickerier, fönsternischer och pardörrar. Möjlighet att göra om till en 4:a med 3 sovrum. Det har tidigare funnits kakelugnar och det ska gå att på nytt sätta in kakelugn.

Trygg och klok förening med välskött fastighet samt synnerligen god ekonomi och låga avgifter. Drömläge invid Odenplan. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Hall med plats för avhängning i garderob och vid klädhängare. Hallen öppnar likt en solfjäder mot sovrum/matsal, vardagsrum och inre hallpassage. I anslutning till hallen finns separat WC med toalett och handfat.

– Sovrum/matsal/bibliotek med fiskbensparkett, högt till tak, spröjsat fönster, stuckatur och ett stort fönster i väster.

– Vardagsrum med fiskbensparkett, högt till tak, stuckatur och två stora fönster med spröjs i väster.

– Inre hallpassage med garderober.

– Snyggt helkaklat badrum med dusch, handfat och tvättmaskin. Klinker med golvvärme.

– Sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng.

– Stort, utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin, spis med fläkt och varmluftsugn. Plats för rejält matbord och utgång till balkong.

– Balkong med förmiddagssol.

Pris: 6 475 000 kr

Månadsavgift: 2 730 kr

Andel i föreningen: 3,40100 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns två förråd, ett i källaren och ett i den del av trapphusdelen som tidigare gick upp till vinden, cykelförråd och tvättstuga. Nyrenoverad innergård med gräsmatta och plats för trädgårdsmöbler.

Lägenhetsnummer: 285-00035

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5.

Energiförbrukning: 153 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Trumpetaren 26 består av 19 lägenheter och 5 lokaler. Gårdsrenovering 2008 (med bl a nytt gårdsbjälklag över källaren, ny dränering och isolering av källarväggar, förstärkning av muren mot granngårdarna samt nystensanläggning och gräsmatta på gården). Nytt yttertak, vindsbyggnation av tre st vindsvåningar, hissrenovering och trapphusmålning 2006. Byte av stammar 1974, 1989 och 2006. Fasad mot gatan 1994. 1985 drogs delvis 3-fas i fastigheten och i samband med vindsbyggnationen gjordes en ny tvättstuga i källaren.

Förening: Brf Trumpetaren 26

TV: Ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem.

Sammanställning: Balkong, läge öster.

Attraktivt och mycket eftersökt läge vid Odenplan och Gustav Vasa kyrka.
Stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet 7 Eleven-butiker och cafeér. Bekvämt promenadstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och nyrenoverade Vasaparken med cafeér, minigolf och fotbollsplan/isbana finns bara ett stenkast bort. Välkommen till härliga Vasastan!

Beräknad driftkostnad/månad ca: Hushållsström 300:-, hemförsäkring 150:-

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.