Vasastan

Döbelnsgatan 31, 3 tr

Sekelskiftesdröm med högt till tak, kakelugnar, fiskbensparkett, generösa ljusinsläpp, balkong med bästa solläge samt perfekt planlösning. Drömläge!

Adress

Döbelnsgatan 31, 3 tr

Rum

3

Slutpris

8 100 000 kr

Avgift

3 890 kr/mån

Boyta

86,5 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 86,5 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick! Sekelskiftesdetaljerna är på plats såsom härlig takhöjd (3,20 meter) med stuckaturer, kakelugnar, fiskbensparkett, höga golvsocklar, generösa ljusinsläpp samt vackra snickerier och spegeldörrar. Stor sydvästvänd balkong med utsikt över takåsar.

Läget är fantastiskt med bekvämt promenadavstånd till City.
Trygg och klok förening med välskött fastighet samt mycket god ekonomi och låga avgifter.

– Välkomnande hall med bra rumssamband och plats för ytterkläder.

– Magnifikt vardagsrum med cirka 3,20 meter i takhöjd. Två fönster med djupa nischer, höga golvsocklar, fiskbensparkett, takstuckatur samt en snygg kakelugn. Kakelugnen fungerar inte för närvarande men går att få igång!

– Rymligt sovrum med fiskbensparkett och plats för dubbelsäng, garderober och ytterligare möblemang. Härlig takhöjd, fiskbensparkett, höga golvsocklar och stort fönster med djupa nischer.

– Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 2-3 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, glaskeramikhäll, varmluftsugn, micro samt kyl och frys. Furugolv. Markis.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaringsutrymmen i garderobsvägg. Vacker fungerande kakelugn, höga golvsocklar samt takstuckatur. Utgång till balkongen.

– Stor balkong med ogenerad vy över takåsar. Gott om plats för bord och stolar. Markis. Sydvästläge med sol från förmiddag till sen kväll.

– Helkaklat badrum med vitt klinkergolv. Dusch, WC, handdukstork och handfat med kommod.

Pris: 7 350 000 kr

Månadsavgift: 3 890 kr
I avgiften ingår värme, vatten och ett snabbt bredband. Beräknad driftkostnad/månad: hushållsström 350 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 6,93000 %

Byggår: 1884

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. I gårdshuset i markplan finns en välskött tvättstuga med två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt en mangel. Den charmiga kullerstensinnergården inrymmer gemensamma utemöbler, grillmöjligheter och en liten lekplats. Barnvagnsförråd finns i anslutning.

Lägenhetsnummer: M (1302)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 4.

Energiförbrukning: 154 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Jägaren 20 består av 18 bostadsrättslägenheter på adressen Döbelnsgatan 31 gat- och gårdshus. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Gemensam vår- och höststädning för medlemmarna. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Fastigheten totalrenoverades med avseende på gemensamma anläggningar 1992-1994. Då lades nytt tak, fasader putsades, vatten- och avloppsstammar byttes, nya elstigare och treglasfönster sattes in samt målning av entréer och trapphus. Tvättstugans maskinella utrustning har fortlöpande underhållits och byts ut vid behov. Balkonger byggdes 2007. Vinden är exploaterad i gårdshuset men ej i gathuset. Vid senare renoveringar av fasad och allmänna ytor har tidstypiska detaljer bevarats.
2017 Ommålning av trapphus, renovering av golv, viss översyn undercentral, lagning skada på tak. Spolning av stammar, renovering av fönster.
2018 Ny belysning i entrén.
Inga större renoveringar planerade i dagsläget. Föreningen följer en underhållsplan. Mer information finns i bifogad årsredovisning.

Förening: Brf Jägaren 20

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, basutbud ingår för närvarande i avgiften.

Internet: Internetuppkoppling via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

Sammanställning: Balkong mot innergården, läge sydväst. Markis.

Härligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som City har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.