Vasastan

Upplandsgatan 28, 6 tr.

Drömläge i Vasastan. Högt upp i huset med utsikt över takåsarna, perfekt planlösning och generösa ljusinsläpp.

Adress

Upplandsgatan 28, 6 tr.

Rum

3

Slutpris

6 650 000 kr

Avgift

4 450 kr/mån

Boyta

86 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 86 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Högt läge (6 tr. hiss) med fri och härlig stadsvy över takåsar och vackra fastigheter. Modern bekvämlighet med lättmöblerade rum som flödar av ljus från stora fönster i två väderstreck. Lägenheten har en perfekt och genomgående planlösning utan en enda onödig yta. Här lever du i ett attraktivt läge invid såväl Observatorielunden, Odenplan, Tegnérlunden som Vasaparken. Bekvämt promenadavstånd till Stureplan och city. Lägenheten kan med relativt små medel göras om till 4 r o k, se bifogad alternativ planlösning.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Säkerhetsdörr.
– Rymlig separat toalett (2015) med ingång från hallen. WC, handfat och tvättmaskin. Klinker med golvvärme och infälld belysning via spotlights. Även förberett för torktumlare.
– Utmärkt kök med gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys (ismaskin), diskmaskin (2015), induktionshäll (2015) samt varmluftsugn och fläkt.
– Lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och fransk balkong. Vardagsrummet är öppet mot köket.
– Två sovrum med plats för dubbelsäng.
– Mellan sovrummen finns det nyligen renoverade och stambytta badrummet (2015) som har helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Dusch, WC och handfat. Infälld belysning via spotlights.

I princip hela lägenheten är renoverad under 2015; båda badrummen, all el omdragen (jordat), väggar målade och nya golv i samtliga rum. Bra rumsförbindelse mellan samtliga rum och kök. Suverän förvaring med inbyggda garderober i sovrummen och i hallen.

Här lever du det enkla livet med hiss (plats för dubbelvagn) till garaget, välsorterade matbutiken Wasahallen i fastigheten med generösa öppettider. Trygg, äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och tyst, lugn och välskött fastighet.

Välkommen till ett unikt boende för dig som vill bo mitt i Vasastan, invid Observatorielunden, Tegnérlunden och Vasaparken, nära både Odenplan och Drottninggatan med dess restauranger, butiker och suveräna kommunikationer.

Pris: 6 475 000 kr

Månadsavgift: 4 450 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca hushållsström 300 kr, hemförsäkring 150 kr. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Andel i föreningen: 1,75300 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1967

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och två tvättstugor (Upplandsgatan 30 och 32). Det finns även en fin innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 28 (1605)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Parkering/Bilplats: 39 garageplatser och en MC plats som går att hyra. Infart från Kungstensgatan.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 85 lägenheter (varav 9 st är upplåtna med hyresrätt) samt en affärslokal (matvarubutik). 39 garageplatser och en MC plats som går att hyra. Infart till garaget från Kungstensgatan. Välskött fastighet med nyligen bytta V/A stammar, 2014/2015. Föreningen beskattas som en äkta bostadsrättsförening.

Förening: Stjärnfallet 21

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Fransk balkong med utgång från vardagsrummet. Det pågår diskussioner i föreningen gällande att bygga balkonger, intresset är stort.

Här på Upplandsgatan 28 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, små trevliga restauranger och barer, mängder av caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar, tunnelbana och citybanan inom kort. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. Vasastans kanske bästa mataffär, Wasahallen, finns i fastigheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.