Vasastan

Roslagsgatan 21, 2 tr.

Underbar sekelskiftestrea i toppskick med vackra originaldetaljer, bra planlösning, strålande ljusinsläpp och ljuvlig balkong.

Adress

Roslagsgatan 21, 2 tr.

Rum

3

Slutpris

7 375 000 kr

Avgift

4 393 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

Stil, klass och ljuvlig sekelskifteskänsla präglar denna fina trerummare på bästa adress i Vasastan! Lägenheten är högt belägen i vacker fastighet från 1904 och har en utmärkt disponerad planlösning som är luftig, ljus och genomgående. Solig balkong i väster med vy över innergård.

Lägenheten har på senare tid smakfullt renoverats till toppskick med stilren design, maximal funktion och sober färgsättning. Samtidigt är alla de klassiskt vackra originaldetaljerna välbevarade såsom flertalet stora fönsterpartier, rejäl takhöjd, höga golvsocklar, breda furutiljor, spegelmönstrade och snövita snickerier i pardörrar samt fönsternischer.

Välkomnande hall med access till alla rum. Toppfräscht, snyggt badrum med dusch, vägghängd WC och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Smakfullt, välutrustat kök i stilsäkert utförande med maskiner i rostfritt. Köket har maximal komfort och funktion med god förvaring och bra arbetsytor. Här finns matplats och utgång till balkongen. Härligt vardagsrum och två sovrum, varav ett ”masterbedroom” med garderober och en inredd klädkammare samt ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Välkomnande hall med access till alla rum samt badrum. Trägolv, vitmålade väggar samt plats för ytterkläder och skor.

– Toppfräscht, snyggt badrum med duschplats, vägghängd WC, handfat på kommod, badrumsskåp och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

– Smakfullt, välutrustat kök i stilsäkert utförande med maskiner i rostfritt. Köket har maximal komfort och funktion med god förvaring och bra arbetsytor. Här finns matplats och utgång till balkongen.

– Härligt vardagsrum med dubbla fönsterpartier och plats för soffa, matsalsbord och TV-möbel.

– Två sovrum, varav ett ”masterbedroom” med garderober och en inredd klädkammare samt ett barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

Pris: 6 495 000 kr

Månadsavgift: 4 393 kr

Andel i föreningen: 4,36122 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Fönster: 2-glasfönster

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten disponeras ett källarförråd. I gårdshuset finns en modern och välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel och tvättbänk. Föreningen har två innergårdar utrustade med bl a trädgårdsmöbler, cykelställ etc. OBS! Hissen i fastigheten är rymlig och ger plats för exempelvis en bugaboo donkey (dubbelvagn).

Lägenhetsnummer: 09222-2032 (1201)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Energiförbrukning: 127 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I området råder boendeparkering. Tillstånd för detta utfärdas av Gatu- och fastighetskontoret, för mer information se deras hemsida www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: Brf Baggen 3 bildades 2003 och 2005 förvärvades fastigheten på Roslagsgatan 21 och 21 A-B. Föreningen består av 38 lägenheter, varav 6 är återstående hyresrätter samt 6 lokaler upplåtna med hyresrätt. Under 2015 har en av föreningens hyresrätter sålts och de återstående 6 är en dold framtida tillgång. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda/planerade renoveringar:
1974: Fastigheten totalrenoverades.
2006: Fasad, tak samt fönsterrenovering.
2005-2006: Badrummen i hyreslägenheterna renoverades.
2007: Ventilation i källare.
2009-2013: Balkonger byggdes.
2010: Fjärrvärmecentralen byttes ut och OVK genomfördes.
2012: Fönstermålning, byte till energiglas samt trapphuset renoverades.
2013: Säkerhetsdörrar inklusive postboxar.
2014: Hissrenovering.

Föreningens styrelse jobbar kontinuerligt med att utvärdera fastighetsförbättrande underhålls-, renoverings- samt effektiviseringsåtgärder. Föreningen planerar vi att byta ventiler i elementen i lägenheterna för att ge jämnare inomhustemperatur och minska kostnaderna för uppvärmning. Just nu pågår diskussioner om byte av V/A-stammar. Dessa besiktades under 2014 och stambyte bedömdes behöva genomföras om ca 6 år.

Driftskostnader:
Hushållsel ca 250:-/mån, hemförsäkring ca 200:-/mån.

Förening: Brf Baggen 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 38

Antal lokaler: 6

TV: Föreningen är ansluten till kabel-TV och bredband via ComHem

Sammanställning: Balkong i väster.

Utmärkt läge i Vasastan i de populära kvarteren Sibirien. Sibirien är känt för mysiga gator och närhet till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, mataffärer m.m. Man bor ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stureplan och Stockholms City samt ströv- och naturomådena kring Brunnsviken och Hagaparken. Kommunikationerna är goda med flertalet innerstadsbussar, T-bana Tekniska Högskolan och Roslagsbanan. På någon minut nås E 4:ans norra och södra avfarter samt även E 18. I området finns ett flertal dagis samt skolor.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.