Vasastan

Hälsingegatan 18, 5 tr.

Underbart sekelskifte högst upp med två balkonger, ett sagolikt ljus & härlig stadsutsikt.

Adress

Hälsingegatan 18, 5 tr.

Rum

3

Slutpris

5 500 000 kr

Avgift

3 770 kr/mån

Boyta

83 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet med genomgående planlösning, högst upp i vacker sekelskiftesfastighet. Härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp via spröjsade fönster, två balkonger med vy över takåsarna samt snövita snickerier och spegeldörrar ger en fantastisk rymd och atmosfär! Stora sällskapsytor med vackert, vitt kök och lättmöblerat vardagsrum. Två sovrum och helkaklat badrum.

Trygg och klok förening med de stora renoveringarna gjorda och låga avgifter. Detta är Vasastads 3:an ni väntat på, bäst i klassen!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder, infälld belysning via spotlights samt parkettgolv.

– Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat. Klinker med golvvärme.

– Fantastiskt kök med plats för stora middagar och utgång till solig balkong. Kyl och två frysar, diskmaskin, spis med glaskeramikhäll, ugn och fläkt. Gott om skåp och mycket bra arbetsytor. Köket vetter mot innergården. Parkettgolv.

– Ett mindre sovrum mot innergården med plats för rejäl säng och garderob. Parkettgolv.

– Underbart, lättmöblerat vardagsrum med generöst ljusinsläpp, parkettgolv och klädkammare.

– Sovrum med två inbyggda garderober, furugolv och utgång till originalbalkong med gjutjärnsräcke. Plats för dubbelsäng och skrivbord.

Pris: 4 950 000 kr

Månadsavgift: 3 770 kr

Andel i föreningen: 4,93260 %

Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Byggår: 1915

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns en fräsch tvättstuga samt cykelrum och barnvagnsrum med smidig anslutning från entrén. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 8 – 1501

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata alt. externa garagemöjligheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen är bildades 2001 och omfattar 20 lägenheter (varav en är upplåten med hyresrätt), två affärslokaler och ett garage. Fasaden renoverades 2009/2010 och V/A stammarna är bytta i gathuset under 2000-talet. Inga avgiftshöjningar är planerade.

Förening: Valkyrian 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband. Beslut har tagits om att installera fibernät i huset, 100 mbits.

Sammanställning: Två balkonger varav den ena mot innergården med utgång från köket, här är det förmiddagssol fram till lunch. Den andra balkongen (original) har eftermiddag/kvällssol och en härlig stadsvy över takåsar och Stadshuset.

Närhet till såväl Odenplan och Odengatan som Sankt Eriksplan med bl.a. Rörstrandsgatans trevliga restauranger, cafeér och shopping. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och Västermalmsgallerian belägen.

I kvarteren finns Restaurang Sangria och Ciao Ciao med mysiga uteserveringar sommartid. Förutom dessa vimlar närområdet av restauranger av olika sort, kaffebarer och caféer. Även matvarubutiker finns det gott om i området, bl.a Prisxtra vid Norra Stationsgatan. Närhet till en mängd förskolor och den populära lekparken Hälla i Hälsingehöjden.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.