Vasastan

Hagagatan 5, 2 tr

Underbart sekelskifte med stor balkong och fungerande kakelugn. Drömläge vid Odenplan.

Adress

Hagagatan 5, 2 tr

Rum

3

Slutpris

5 550 000 kr

Avgift

3 119 kr/mån

Boyta

81 kvmOm bostaden

Välkommen till en fantastisk lägenhet om 81 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Riktigt stor balkong med bästa solläge, sydväst. Sekelskifte med generösa ljusinsläpp, vackra trägolv och höga golvsocklar, fungerande kakelugn, härlig takhöjd (3.30) med originalstuckaturer och takrosetter. Snövita snickerier, flera pardörrar och samtliga ytskikt nymålades hösten 2010. Möjlighet till två sovrum, kök med matplats och härligt vardagsrum. Trygg och klok förening med god ekonomi, låga avgifter med de stora renoveringarna utförda.

– Välkomnande hall med furugolv, mycket högt till tak och gott om plats för ytterkläder i klädkammare vid ingången.

– Utmärkt, delvis nyrenoverat kök med matplats för 4-6 personer. Fullt utrustat med kyl/frys, spis med ugn och fläkt. Diskmaskin och tvättmaskin. Suveräna arbetsytor och gott om skåp. Infälld belysning via spotlights.

– Snyggt badrum som helrenoverades hösten 2010 med vitkaklade väggar och sjöstensklinker med golvvärme. Rymlig dusch, kommod, stort spegelskåp samt högskåp som ger stort förvaringsutrymme. WC, handdukstork samt infällda spotlights.

– Rymligt sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Angränsande till sovrummet finns en inbyggd klädkammare/garderob. Original furugolv med hög golvsockel och högt till tak med stuckatur och takrosett samt utgång till balkongen.

– Stor balkong om drygt 6 kvm mot den nyrenoverade innergården med infravärme, trätrall och bästa solläge i sydväst.

– Vardagsrum med generösa ljusinsläpp via två höga fönster, härlig takhöjd med stuckatur och takrosett samt original fiskbensparkett med hög golvsockel. Fungerande vacker sekelskifteskakelugn. Pardörrar mot matsal/sovrum samt hall

– Matsal/sovrum med original fiskbensparkett, pardörrar till vardagsrummet samt stuckatur, takrosett och hög golvsockel. Två rymliga klädkammare/garderober i anslutning till rummet.

Pris: 4 975 000 kr

Månadsavgift: 3 119 kr

Andel i föreningen: 2,95000 %

Byggår: 1896

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamma utrymmen som finns är bl.a. cykelförråd, samlingslokal, verkstad och tvättstuga. Tvättstugan har tre maskiner, torktumlare och ett stort torkrum. Fin gemensam innergård som nyligen har renoverats.

Lägenhetsnummer: 21

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Fastigheten byggdes 1896 och föreningen bildades 1983 och består av 37 lägenheter. I fastigheten finns även 7 affärslokaler som hyrs ut av föreningen. Föreningen bildades 1983 och innefattar adresserna Hagagatan 5, Surbrunnsgatan 58 och 60 samt Hagagränd 2. V/A stammar byttes 1989 och nyligen förstärkte man bjälklagen och renoverade innergården.

Förening: Riddarsporren 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem.

Sammanställning: Stor balkong om hela 4,4 * 1,4 meter i sydväst (mot innergården).

Härligt läge på en lugn gata invid Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer, samt flera 7 Eleven-butiker och caféer samt Stockholms Stadsbibliotek. Bekvämt promenadstånd till city. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana såväl som flertalet innerstadsbussar.

Nära till grönområden såsom Brunnsviken där du kan bada, hyra båtplats och kanot. Härliga Hagaparken nås enkelt och till Vasaparken med caféer, minigolf och fotbollsplan/isbana är det 5 minuters promenad.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.