Vasastan

Atlasmuren 18, 4 tr

Fritt och högt läge med härlig utsikt över Karlbergskanalen. Suveränt skick och låg avgift!

Adress

Atlasmuren 18, 4 tr

Rum

3

Slutpris

4 550 000 kr

Avgift

2 388 kr/mån

Boyta

80,2 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet som erbjuder sällskapsvänliga ytor och underbar utsikt över Karlbergskanalen och Kungsholmen. Den öppna planlösning mellan köket och vardagsrummet inbjuder till trevliga middagar och plats för större sällskap. Stilfullt kök med bl.a diskmaskin och köksö. Fint badrum samt klädkammare/walk-in closet med ytterligare utrymme där tvättmaskin finns. Två väldisponerade sovrum som bägge vetter mot de lugna och rofyllda innergårdarna. Bra förvaringsutrymmen, fina parkettgolv och vita väggar. Det höga läget i huset i kombination med den genomgående planlösningen ger hela bostaden ett härligt ljus, rymd och charm. Läget i Vasastan är mycket attraktivt med direkt närhet till allt man kan önska sig samt bra kommunikationer. Populär och välskött Brf med god ekonomi och låga avgifter. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Plats finns för ytterligare garderober, garderobsvägg eller byråer om så önskas.

– Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Två fönster med högt och fritt läge med utsikt mot Karlbergskanalen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Stilfullt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring med köksluckor i vitt, skafferi samt en köksö med skåp. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, kyl och frys.

– Två väldisponerade sovrum. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng, sängbord samt ytterligare byrå om så önskas. Fyra väggfasta garderober. Sovrum 2 disponeras perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Bägge sovrummen har ett högt och fritt läge mot innergårdarna.

– Stilfullt badrum med golvvärme, handdukstork, dusch, infällbar duschvägg, handfat, skåp och spegel. Spotlightbelysning. Tvättmaskin finns i intilliggande utrymme.

– Rymlig walk-in closet med ytterligare utrymme där tvättmaskinen är installerad.

ÖVRIGT
Lägenheten har två entréer och nås både från Atlasmuren 18 och Sankt Eriksgatan 64 (samma förening). Lägenheten har inga fönster som direkt vetter mot Sankt Eriksgatan.

Pris: 4 250 000 kr

Månadsavgift: 2 388 kr

Andel i föreningen: 2,74080 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns gemensam tvättstuga (i källaren på Atlasmuren 18), cykelförråd, föreningslokal (som kan bokas av medlemmarna) samt en trivsam innergård som totalrenoverades 2008.

Lägenhetsnummer: 18

Hiss: Ja

Våning: 4

Allmänt om föreningen: Brf Loket 1 förvärvade fastigheten 1974 och består av 56 lägenheter med bostadsrätt och 10 lokaler med hyresrätt på adresserna Atlasmuren 18 och S:t Eriksgatan 64. Stambyte genomfördes 1971, därefter har stammarna spolats 2001 och 2009. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Trappstädning sköts av inhyrd firma. Föreningen planerar att bygga ut ett lokalt nätverk (LAN) för bredband. Beslut tas inom kort. Mer information finns på föreningens utmärkta hemsida www.loket1.com

Förening: Brf Loket 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Mycket attraktivt läge ett stenkast från Rörstrandsgatan, S:t Eriksplan men även Kungsholmen. Närområdet har gott om trevliga restauranger, mysiga caféer och trendiga butiker. Västermalmsgallerian har förgyllt såväl trivsel som shopping i området kring Fridhemsplan. En kort promenad bort finns Karlbergskanalen med dess erkänt trevliga promenadstråk längs vattenlinjen. På väg bort mot Hornsbergs och Kristinebergs strand passerar man bland annat Västermalms Båtklubb. Väljer man motsatt färdriktning längs kanalen når man efter en behaglig promenad Stadshuset. På andra sidan kanalen förgyller vackra Karlbergs slott utsikten. Även Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken, Vasaparken och Hagaparken finns inom promenadavstånd.
På andra sidan S:t Eriksbron finns Västermalmsgallerian och hjärtat av Kungsholmen kring Fridhemsplan. I andra riktningen når du Odenplan och dess utbud av shopping, uteserveringar och restauranger.
Extremt goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar, T-banans gröna och blå linje. Dessutom avgår Flygbussarna från Torsgatan samt pendeltågen från Karlbergs station.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.