Vasastan

Luntmakargatan 99, 3 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Luntmakargatan 99, 3 tr

Rum

3

Slutpris

4 680 000 kr

Avgift

3 471 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara sekelskifteslägenhet om 78 kvm. Lägenheten är belägen på tre trappor med balkong i söderläge mot lugn innergård. Genomgående planlösning och det höga läget gör att lägenheten upplevs ljus och rymlig. Vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Fullutrustat kök i stilren design med gott om förvaringsmöjligheter samt avställningsytor. Två mycket bra sovrum samt ett toppfräscht badrum renoverat 2010. Samtliga ytskikt är renoverade under 2011. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga som bör ses!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt plats för garderobsdel. Hall, kök och vardagsrum har snygga svartlutade och mattlackade furugolv. I sovrummen ligger fina fiskbensparkettgolv i ek. Samtliga rum har väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Stora fönster ger ett härligt ljus.

– Kök i stilren design med skåpinredning i vitt och kakel ovan arbetsytor i grå ton. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, spishäll, inbyggnadsugn samt ovansittande fläkt. Gott om förvaringsutrymmen samt avställningsytor. Utgång till balkong i söderläge.

– Två mycket bra sovrum med gott om plats för förvaring.

– Toppfräscht badrum från 2010 med exklusiva materialval såsom Vola, Unidrain, Duravit, Electrolux m fl. Ljusgrått klinkergolv med värmeslingor och vitt kakel på väggar. Utrustat med vägghängd-WC, handduksvärmare, duschvägg samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Fönster!

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 471 kr

Andel i föreningen: 11,72000 %

Byggår: 1880

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör 2 st vindsförråd om totalt ca 8-10 kvm. Gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare, en centrifug samt en mangel finns i gatuplan. Cykelförråd samt barnvagnsrum finns i gatuplan. Samlingslokal finns i källaren.

Renoveringar: Trapphuset renoverades 2006. Säkerhetsdörrar installerades 2006. Takterrassen renoverades 2002. Samtliga fönster i fastigheten byttes ut på 1990-talet. V/A.stammar bytta i kök & badrum tidigt 80-tal. Elstigar bytta.

Lägenhetsnummer: 7

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna. I övrigt finns garage i närliggande fastigheter för 1500-1600:-/mån.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Apelträdet 9 registrerades hos PRV den 4 oktober 1999. År 2002 förvärvade föreningen fastigheten.

Ursprungsfastigheten (våning 1 & 2) byggdes år 1880. Våning 3 byggdes på 1920-talet och våning 4 byggdes på 1930-talet. Föreningen består av 9 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt. Det finns en lokal (välrenomerad restaurang) som upplåtes med hyresrätt.

Förening: Brf Apelträdet 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong i söderläge.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Hagaparken såväl som Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.