Vasastan

Roslagsgatan 10, 4 tr

Ljuvligt sekelskifte möter stilren design i förtrollande vacker familjetrea. Ljus bostad i ett högt och tyst läge med härlig balkong. Solid förening!

Adress

Roslagsgatan 10, 4 tr

Rum

3

Slutpris

8 925 000 kr

Avgift

2 358 kr/mån

Boyta

78 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Roslagsgatan 10 och detta vackra sekelskifteshem, rikt på såväl känsla som funktion och med en atmosfär som slår det mesta. Med ett perfekt läge alldeles invid Odengatan bor du högt upp i stilfull fastighet från 1918 i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Våningen är smakfullt renoverad och den karaktäriseras av genomgående stilsäkra materialval och smyckas av tidstypiska detaljer som vackert burspråk, takstuckaturer, speglade pardörrar, generös takhöjd, höga fönster med speglade nischer samt genom alla rum löper vackra golv.

Planlösningen är ljus, genomgående och ytterst väldisponerad. Här finns trivsamma sällskapsytor mellan vardagsrum och stilrent kök i öppen planlösning. Burspråkspartiet ger vardagsrummet ett ljuvligt ljusinsläpp och fri utsikt längst med Roslagsgatans kringliggande sekelskiftesfastigheter. Två trivsamma och rymliga sovrum som ligger avskilt från varandra på var sida av lägenheten. Här finns ett ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring i garderobsvägg samt utgång till härlig balkong med plats för bord, stolar och växter. Det andra sovrummet ger ett utmärkt barn-, tonårs- eller gästrum. Sobert badrum som planerats in i minsta detalj och inretts i stilsäkert utförande. Strålande ljusflöde från många fönster med härlig stadsvy över vackra fasader och böljande takåsar. En fantastisk våning som andas harmoni, rymd och atmosfär med sina trevliga sociala ytor med plats för familj och vänner.

Här bor bor du endast några kvarter från såväl Stureplan, Odenplan och City. Närliggande Hagaparken och Lill-Jans skogen har fantastisk natur och härliga promenad och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden når man efter kort promenad.

Välskött förening med sedvanligt god ekonomi i vacker hörnfastighet från 1918.

Varmt välkommen på visning!

– Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma känsla. Utmärkt förvaring i garderober samt gott om plats för ytterkläder och skor.

– Vardagsrum och kök i öppen planlösning med generösa ljusinsläpp via burspråk med stora spröjsade fönster. Stilrent kök med vita släta luckor och perfekta arbetsytor. Utrustat med kyl, frys och diskmaskin. Fläkt, ugn och infälld induktionshäll. Plats för stort matbord i anslutning till lättmöblerat luftigt vardagsrum att umgås och koppla av i.

– Masterbedroom med plats för dubbelsäng. Gott om förvaring i platsbyggda garderober och utgång till härlig balkong med plats för bord, stolar och växter.

– Trivsamt, rofyllt sovrum med stort fönster som passar perfekt som barnrum eller arbetsrum.

– Sobert badrum med kaklade väggar och ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Badkar, takdusch och wc. Handfat med kommod med stor spegel ovan.

– Gästtoalett angränsande till hallen med WC och handfat samt tvättstuga med tvättmaskin.

Pris: 7 950 000 kr

Månadsavgift: 2 358 kr
I avgiften ingår värme, VA, kabel-TV, bredband via ComHem 250 Mbit/s.

Andel i föreningen: 2,87717 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 500 kr/mån

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1918

Lägenhetsnummer: 00403 (1401)

Hiss: Ja

Våning: 4

Allmänt om föreningen: Brf Odens Ros är en äkta förening som äger marken och består av 20 lägenheter och 6 lokaler. Total ytan är 3 578 kvm, varav 2 712 kvm utgör bostadsyta och 866 kvm lokalyta. Föreningen har mycket god ekonomi med en vinst om 1 071 800 kr under 2019. Vid årskiftet hade föreningen en kassa om ca 4 msek som redan hunnit växa till ca 4,5 msek under första halvåret av 2020. Föreningen har stabila hyresgäster i form av Brasserie Balzac och Mahalo samt Isas kemtvätt. Det har även öppnat en liten butik som heter Rocket Padel som säljer Padel tillbehör online, och även i fysisk butik.

Utförda renoveringar:
2019 nya postboxar
2017 Totalrenovering av Mahalos lokaler
2015 totalrenovering av Balzacs lokaler och nya ventilationssystem.
2015 nya säkerhetsdörrar till lägenheter och källare.
2012 nya kodlås i huset
2008 renovering fasad
2008 renovering trapphus där originalmålningar i tak togs fram.
2004 fönsterbyte/Nya balkongdörrar. 6 mm isolerglas mot gatan.
2004 tak lades om
2004 Byte av Elstigare och nya fläktar.

Föreningens tvättstuga ligger i källaren. Den har två tvättmaskiner, torktumlare. torkskåp och mangel. Då alla har tvättmaskin i lägenheterna så får man i stort sett alltid tid utan att boka i förväg.

För ytterligare information se årsredovisningen.

Förening: Brf Odens ros

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 20

Antal lokaler: 6

Internet: Kabel-Tv och Bredband via ComHem 250 Mbit/s ingår i avgiften.

Sammanställning: Underbar och möblerbar balkong som ger ett härligt "uterum" med plats för bord, stolar och växter.

Här på Roslagsgatan 10 bor man med ett attraktivt innerstadsläge med närhet till det mesta. Här har du kort promenadavstånd till Humlegården, Lill Jansskogen, Hagaparken och Brunnsviken. Närhet även till KTH och Handelshögskolan. Läget är också utmärkt för er som på endast några minuter vill nå city och Stureplan med allt från restauranger till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. I området finns ett suveränt utbud av mataffärer, butiker, gym, caféer och restauranger som Meno Male, Brasserie Balzac, Mahalos, Pom & Flora, Sirap, Le Nom, Buco Nero, Caffé Nero, Prime Burger m.m. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, För resa med tunnelbana väljer du fördelaktigt mellan stationerna Tekniska högskolan, Rådmansgatan eller Odenplan på några minuters gångavstånd.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.