Vasastan

Västmannagatan 17 C, 5 tr

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Västmannagatan 17 C, 5 tr

Rum

3

Slutpris

5 450 000 kr

Avgift

2 966 kr/mån

Boyta

76 kvmOm bostaden

I högt, ljust och genomgående läge i fastighet anno 1887, belägen i attraktiva kvarter mellan Vasaparken och Tegnérlunden, finns denna optimala trea om 76 kvm. På senare tid har lägenheten smakfullt renoverats i stilrent och tidlöst utförande, samtidigt som den tidsenliga känslan bevarats. Väggar i vitt, snövita snickerier, fina trägolv och stora fönsterpartier i två väderstreck ger rikliga ljusinsläpp. Planlösningen är mycket väldisponerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två bra sovrum i rofyllt läge mot innergården, varav ”master bedroom” med utgång till balkongen och god förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Det andra sovrummet disponeras väl som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Fräscht badrum med tvättmaskin.

Möjlighet finns att köpa loss vindsutrymmet ovanför lägenheten för att ta fram takbjälkar eller bygga ett loft.

Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och väggar i ljus ton.

– Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Tre stora fönster ger en luftig känsla.

– Stilrent och platsbyggt kök i stram design med vita köksluckor, bronsfärgad spegel ovan arbetsytor och bänkskiva i betong. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll samt ovansittande spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt gott om avställningsytor. Plats för matbord för 8-10 personer.

– Rymligt och trivsamt ”Master bedroom” med gott om plats för såväl dubbelsäng som byråer. Goda förvaringsmöjligheter i en stor platsbyggd garderob. Utgång till kungsbalkong i sydvästläge.

– Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Även här finns en platsbyggd garderob.

– Fräscht helkaklat badrum med mörkt klinker på golv och ljust kakel på väggar. Utrustat med duschväggar, stilren kommod, handuksvärmare samt tvättmaskin.

Pris: 5 450 000 kr

Månadsavgift: 2 966 kr

Andel i föreningen: 4,38000 %

Byggår: 1887

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare, mangel, mattdammsugare samt ett torkrum. I övrigt finns även cykelförråd.

Renoveringar: 1980: Byte av vatten- och avloppsstammar. 2008: Stamspolning 2012: Tätning fönster mot gatan Kommande: Nya fönster mot innergården samt balkongdörr 2013

Lägenhetsnummer: 1501

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas. För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering sökas hos Gatu- och fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, en periodbetalning på 30 dagar kostar 700 kr, alternativt löses biljett för 50 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Brf Blosset 1 bildades 2007 och består av 25 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, sex med hyresrätt samt tre hyreslokaler.

Föreningen godkänner juridisk person som medlem förutsatt att förvärvet är för privat boende av ägare eller firmatecknare till bolaget eller deras barn.

Förening: Brf Blosset 1

TV: Kabel-TV och bredband levereras från Bredbandsbolaget alt Com Hem. Föreningen diskuterar att dra in fiber i fastigheten.

Sammanställning: Kungsbalkong i sydväst.

Perfekt cityläge med bekvämt gångavstånd till Drottninggatan, Hötorget och Stureplan med shopping, biografer, krogar, nattklubbar och saluhall. Vid Norra Bantorget finns hotell, resauranger, barer och butiker. Nybyggda Sabbatsbergsområdet finns strax intill med gott om butiker och bra restauranger. Utmärkta kommunikationer med endast några minuters promenad till T-centralen. Närhet till gröna oaser som vackra Tegnérlunden, Observatorieparken och Vasaparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.