Vasastan

Upplandsgatan 32, 6 tr.

Drömläge vid Observatorielunden. Högt ljust läge, perfekt planlösning och fin stadsvy!

Adress

Upplandsgatan 32, 6 tr.

Rum

3

Slutpris

5 025 000 kr

Avgift

3 989 kr/mån

Boyta

76,5 kvmOm bostaden

Ljus och inbjudande 3:a med drömläge vid Odenplan, högt upp med fri härlig stadsvy över takåsar och vackra hus. Välplanerad med lättmöblerade rum som flödar av ljus från stora fönster i tre väderstreck. Lägenheten har en perfekt planlösning utan en enda onödig yta. Här lever du i ett attraktivt läge med gångavstånd till Centralen och nära både Observatorielunden, Tegnérlunden och Vasaparken.

Välkomnande hall med stort glasparti mot det öppna vardagsrummet som flödar av ljus från stora fönsterpartier. Här finns en fransk balkong mot Observatoriegatan. Utmärkt kök med härligt ljusinflöde från Observatorielunden, gott om skåp och bra arbetsytor. Det finns exempel på lägenheter i föreningen där väggen mellan vardagsrum och kök tagits ner för en ännu öppnare planlösning. Två sovrum med plats för dubbelsäng i rofyllt läge tack vare att lägenheten ligger på sjätte våningen. Bra rumsförbindelse mellan samtliga rum. Helkaklat badrum med badkar och separat WC. Bra förvaring med många inbyggda garderober i sovrummen och en klädkammare i hallen. Här lever du det enkla livet med bara en hiss avstånd till garaget, källarförråd praktiskt belägna mitt emot den stora hissen och den välsorterade matbutiken Wasahallen med generösa öppettider. Trygg, äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Föreningen kommer att bekosta renovering av både badrum och separat WC inkluderat i nuvarande avgift.

Välkommen till ett unikt boende för dig som vill bo mitt i Vasastan, invid Observatorielunden, Tegnérlunden och Vasaparken, nära både Odenplan och Drottninggatan med dess restauranger och butiker, Nybergs, Ki-mama samt buss 65 som tar dig rakt ut till Skeppsholmen via Centralen!

– Välkomnande hall med rymlig klädkammare och plats för ytterkläder.
Stavparkett och fint glasparti mot vardagsrummet.

– Separat toalett med WC och handfat.

– Kaklat badrum med handfat, badkar och tvättmaskin. Klinker på golv.

– Lättmöblerat vardagsrum med stavparkett, fransk balkong och generöst ljusinsläpp.

– Två sovrum med stavparkett, plats för rejäl säng och skrivbord. Bra förvaring.

– Kök med kyl/frys, spis med fläkt samt diskmaskin. Matplats för 4-5 personer.

Pris: 4 650 000 kr

Månadsavgift: 3 989 kr

Andel i föreningen: 1,56650 %

EL: 300 kr/mån

Försäkring: 150 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1967

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och två tvättstugor (Upplandsgatan 30 och 32). Det finns även en fin innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 4604

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 6 av 7.

Parkering/Bilplats: 39 garageplatser och en MC plats som går att hyra. Infart från Kungstensgatan.

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 85 lägenheter (varav 9 st är upplåtna med hyresrätt) samt en affärslokal (matvarubutik). 39 garageplatser och en MC plats som går att hyra. Infart till garaget från Kungstensgatan. Välskött fastighet med nyligen bytta V/A stammar, 2014/2015. Föreningen beskattas som en äkta bostadsrättsförening.

Förening: Stjärnfallet 21

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Här på Upplandsgatan 32 bor man med ett perfekt läge med ena foten i Vasastan och den andra i pulserande och eftertraktade city. Allt man kan önska finns verkligen här i form av butiker, små trevliga restauranger och barer, mängder av caféer och bagerier samt kommunikationer såsom både bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 10 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. Vasastans kansken bästa mataffär, Wasahallen, finns i fastigheten.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.