Vasastan

S:t Eriksgatan 99, 3 tr

Drömtrea i toppskick. Äkta förening med endast 1632 kr/mån.

Adress

S:t Eriksgatan 99, 3 tr

Rum

3

Slutpris

4 200 000 kr

Avgift

1 632 kr/mån

Boyta

76 kvmOm bostaden

Välkommen till ett boende som införlivar det mesta du kan önska av stil, klass och finess! Med ett trivsamt och fritt läge mot Hälsingehöjden finns denna fantastiska lägenhet i drömskick. Lägenheten totalrenoverades med hjälp av arkitekt 2008/2009 och präglas av smarta funktionslösningar, stram minimalism och exklusiv inredningsdesign. I övrigt finns tidsenligt bevarade detaljer såsom fiskbensparkett, stora fönsterpartier, spegeldörrar och sober färgsättning. Utmärkta kommunikationer med bussar och tunnelbana samt nära Hagaparken och Vasaparkens lummiga grönska. Välskött bostadsrättförening med mycket låga avgifter!

– Välkomnande möblerbar hall med avhängningsmöjligheter. Klinker i brun ton vid entrén, i övrigt oljad fiskbensparkett. Vita väggar och blommig fondvägg.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stort fönster ger ett härligt ljus. Oljad fiskbensparkett och väggar i vitt.

– Stilrent och påkostat kök med matplats för 6 personer. Antracitgrå köksluckor, ljus mosaik och mörk bänkskiva i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt spisfläkt.

– Underbart master bedroom med badrum ”in suite”. God förvaring i två garderober. Snygg fondvägg och övriga väggar i ljus ton. Oljad fiskbensparkett.

– Även det andra sovrummet är stort med plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt platsbyggd garderobsvägg. Oljad ekparkett och väggar i ljus ton.

– Smakfullt och exklusivt badrum med stora vita kakelplattor samt mörk mosaik på vägg. Mörkt klinker på golv med golvvärme. Utrustat med vattenfallsdusch, duschväggar, spotlights i tak samt tvättmaskin.

– Fräsch gäst-wc med klinker i brun ton och vita väggar med mörk mosaik.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 632 kr

Andel i föreningen: 5,03820 %

Byggår: 1927

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Det finns en bastu med relaxavdelning. Tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Fin innergård som upprustas och färdigställs under sommaren 2011.

Renoveringar: Renovering av tvättstuga 2000. Rörstambyte 2001. Elstambyte 2001. Nyinstallation av hiss 2003. Trapphuset renoverades 2004, då också originalmålningarna togs fram. Fönster 3-glas (2-glas och ett ljudisoleringsglas). Säkerhetsdörrar 2011.

Lägenhetsnummer: 32

Hiss: Ja

Våning: 3

Parkering/Bilplats: Sedvanlig "boendeparkering" i området. Boendeparkering kostar f n 700 kr/mån alternativt 40 kr/dygn.

Allmänt om föreningen: Brf Friska Viljor registrerades 1998 och föreningen köpte fastigheten samma år. I föreningen finns 19 lägenheter med bostadsrätt samt 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta och har en mycket god ekonomi med låga avgifter.

Förening: Brf Friska Viljor

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Leverantör: Com Hem.

Välkommen till härliga Vasastan! Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av restaruranger och butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk känns tilltalande. Kommunikationerna är goda i form av närhet till T-bana (Odenplan alternativt S:t Eriksplan), flygbussen, pendeltåg (Karlberg) samt flertalet innerstadsbussar (2, 65 och 40). Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Hagaparken och den glittrande Brunnsviken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris”.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.