Vasastan

Luntmakargatan 90, 4 tr

Fantastisk vindsvåning om 90 kvm med högt till nock synliga takbjälkar, öppen spis och terrass i sydväst. Underbara sällskapsytor och toppskick!

Adress

Luntmakargatan 90, 4 tr

Rum

3

Pris

7 575 000 kr

Avgift

2 940 kr/mån

Boyta

76 kvm

Biyta

14 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet med en levnadsyta om totalt 90 ljusa och välplanerade kvm. De stora sällskapssytorna tillsammans med det fantastiska ljusinsläppen och hela 4,1 meter till taknock ger en härlig rymd och ateljékänsla.

De klassiska vindsvåningsdetaljerna är på plats såsom synliga takbjälkar, takfönster, soldränkt terrass med utsikt över takåsar och öppen spis. Även sekelskifteskaraktär med fungerande kakelugn, fönster med djupa nischer, furutiljor och spegeldörrar.

Öppen planlösning mellan ett utmärkt kök och lättmöblerat vardagsrum, fräscht badrum, två sovrum samt ett smart och platsbyggt loft med säng och arbetsbord.

– Välkomnande hall med inbyggd garderob. Klinkergolv med golvvärme och infälld belysning via spotlights.

– Underbart vardagsrum med generösa ljusinsläpp samt öppen planlösning mot köket och terrassen. Härlig takhöjd med med ca 4,1 meter till taknock, fungerande öppen spis och synliga takbjälkar. Vitlaserade furugolv och vitmålade väggar.

– Utmärkt, platsbyggt kök med gott om skåpoch bra arbetsytor. Induktionshäll, varmluftsugn, integrerad diskmaskin samt stort kylskåp. Bakom köket finns ett stort och suveränt utrymme som rymmer frys, tvättmaskin samt ytterligare förvaring.

– Terrass/balkong i sydväst med sol från morgon till kväll. Gott om plats för bord och stolar.

– Sovrum med sekelskifteskaraktär såsom högt till tak, fungerande kakelugn samt vitlaserat furugolv. Stor garderob med skjutdörrar.

– Sovrum två med som fungerar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Bra förvaring i platsbyggda garderober utmed kattvinden.

– Snyggt platsbyggt loft med säng för övernattning och arbetshörna.

– Snyggt badrum med kaklade väggar och sjösten med golvvärme. Badkar massagefunktion), handfat med kommod och WC.

Pris: 7 575 000 kr

Månadsavgift: 2 940 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad/månad ca; hushållsström 400 kr, hemförsäkring 150 kr. Fastigheten uppvärmning är fjärrvärrme. I denna bostad finns kompletterande eluppvärmda element. Denna kostnad står föreningen till stora delar för. Inga aviserade avgiftsförändringar.

Andel i föreningen: 5,01290 %

Byggår: 1907

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd om ca 4-5 kvm som tillhör lägenheten. Tvättstuga samt en fin gemensam innergård med uteplatser och planteringar.

Lägenhetsnummer: L7/127(1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 4.

Energiförbrukning: 154 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 24 bostadsrätter, en lägenhet och två affärslokaler som upplåtes med hyresrätt.
Genomförda renoveringar;
– V/A stammar 1976.
– Trapphus 1997
– Tvättstuga 1997
– Hiss 1997
– Gatufasad 1997
– Vindsvåningar 1998
– Fasad 2000
– Tak 2000
– Rökkanalerna tätades 2015
– V/A stammarna högtrycksspolades 2015 och är enligt föreningen i gott skick.

Förening: Makaren 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong/Terrass med utgång från vardagsrummet. Gott om plats för bord och stolar. Bästa solläge i sydväst.

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Odengatan, Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad bort når du Stureplan, Hötorget och Odenplan.

Utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana (Rådmansgatan) samt flertal innerstadsbussar.

Planritning

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.