Vasastan

Birger Jarlsgatan 107, 2 tr.

Snyggt sekelskifte med suverän planlösning. Kakelugn, högt till tak och generösa ljusinsläpp.

Adress

Birger Jarlsgatan 107, 2 tr.

Rum

3

Slutpris

3 540 000 kr

Avgift

2 927 kr/mån

Boyta

75 kvmOm bostaden

Välkommen till Birger Jarlsgatan 107 och en riktigt bra lägenhet om 73 ljusa kvm. Suveränt vardagsrum med generösa ljusinsläpp, kakelugn, högt till tak och slätstuckatur. Två sovrum, bra kök och snyggt, nyligen renoverat badrum. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet från förra seklet. Hemtrevlig innergård med uteplatser och planteringar.

– Välkomnande hall med furugolv och plats för ytterkläder.

– Snyggt badrum (2009) med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Dusch, wc, handfat och fönster.

– Rymligt kök med matplats för 4-5 personer. Kyl/frys, spis med fläkt samt diskmaskin. Gott om skåp och bra arbetsytor.

– Ett större sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng och skrivbord.

– Sovrum 2 med garderob och plats för rejäl säng.

– Härligt, lättmöblerat vardagsrum med två stora fönster, vitlaserat furugolv, fungerande kakelugn samt högt till tak med slätstuckatur. Höga golvsocklar och djupa fönsternischer.

Pris: 3 750 000 kr

Månadsavgift: 2 927 kr

Andel i föreningen: 3,39000 %

Byggår: 1884

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, hobbyrum, vinkällare och tvättstuga. Till lägenheten ingår ett källarförråd och det finns även möjlighet att hyra extra förråd. Fin gemensam innergård med planteringar och uteplatser.

Lägenhetsnummer: 2001

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Välskött fastighet från 1884 med de stora renoveringarna gjorda. Inga avgiftförändringar är beslutade. Föreningen förvärvade huset 1979.

Förening: Ingemar 5

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem.

Attraktivt läge med promenadavstånd till City, Odenplan, KTH, Handelshögskolan etc. Populära kvarter med en mängd restauranger, butiker och annan tänkbar service. Nära till Brunnsviken Hagaparken och bekvämt promenadavstånd till Stureplan. Mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och tunnelbana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.