Vasastan

Tomtebogatan 30, 2 tr

Sekelskiftesdröm med balkong, kakelugnar, härlig takhöjd och generösa ljusinsläpp. Perfekt planlösning, toppskick och eftertraktat läge i Birkastan!

Adress

Tomtebogatan 30, 2 tr

Rum

3

Slutpris

7 600 000 kr

Avgift

2 915 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftestrea om 73 ljusa och välplanerade kvm med alla rätt. De tidstypiska detaljerna är på plats såsom härlig takhöjd med stuckatur, generösa ljusinsläpp, vackra och vitlaserade furutiljor, kakelugnar samt snövita snickerier och spegeldörrar.

Stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor och solig balkong, två sovrum och ett snyggt badrum.

Läget är fantastiskt i Birkastan, tyst och lugnt och med Rörstrandsgatan (fantastisk gågata sommartid) runt hörnet. Trygg och klok förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och välskött fastighet med stor hiss. Det kan låta klyschigt men denna lägenhet måste verkligen ses och upplevas, bäst i klassen! Välkomna på visning.

– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Rymlig garderob samt ljusa väggar och vackert vitlaserat furugolv.

– Fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning med köket, vilket skapar en svårslagen sällskapsyta. Fungerande kakelugn, högt till tak med vacker takstuckatur tillför en härlig sekelskifteskänsla. Generösa ljusinsläpp och utgång till balkong. Ljusa väggar och vitlaserade furugolv.

– Stor balkong i soligt söderläge med plats för utemöbler och planteringar.

– Utmärkt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och naturlig plats för matbord med stora middagar. Kyl/frys, diskmaskin, spishäll och inbyggnadsugn. Vitmålade väggar, infällda spotlights samt vitlaserat furugolv.

– Sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang och förvaring. Vitlaserat furugolv.

– Perfekt barn/arbetsrum med plats för säng, skrivbord och förvaring. Ljusa väggar och vitlaserat furugolv.

– Snyggt badrum med helkaklade väggar och klinker med golvvärme. Dusch, WC, handfat, handduksvärmare samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 6 550 000 kr

Månadsavgift: 2 915 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: hushållsström 300 kr, hemförsäkring 150 kr.

Andel i föreningen: 2,79000 %

Byggår: 1910

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Lägenheten disponerar ett källarförråd om ca 4 kvm. Gemensam innergård med uteplatser och grillmöjligheter. Cykelställ finns på gården och cykelrum i gathuset. Bra tvättstuga i markplan med två tvättmaskiner, en torktumlare, och ett torkskåp. Stor hiss där barnvagn går in!

Lägenhetsnummer: 38/39 (1202)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 4.

Energiförbrukning: 149 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kadetten 15 är en äkta bostadsrättsförening som består av 33 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lokaler med hyresrätt.
Föreningens ekonomi är mycket god. Delat ägande godkänns. Inga avgiftsförändringar planerade.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2015 – Ommålning trapphus gatuhuset
2014 – Fönstermålning och fönsterrenovering för hela fastigheten
2014 Ommåling trappuppgång A och B
2012-2013 – Nya tak på gat och gårdshus
2012 – Installation av rörelsesensorer till belysning i trapphusen
2011 – Ny värmecentral
2010 – Anmärkningar från OVK har åtgärdats
2010 – Anmärkningar av brandskyddskontroll har åtgärdats
2009 – Lagstiftad brandskyddskontroll
2009 – Besiktining av yttertak
2008 – OVK (obligatorisk ventilationskontroll)
2006 – Renovering av fönster
2004 – Installation av bredband
1999 – Takmålning
1985-1986 Fastighetsombyggnad inkl. stambyte

Förening: Kadetten 15

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Balkong mot innergården, läge söder.

Härligt läge i idylliska Birkastan mellan vackra Karlbergsvägen och Rörstrandsgatan med sin puls, butiker, kaffebarer och restauranger.

Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås med ett par minuters promenad. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad- och joggingstråk finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken, Karlbergskanalen och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.
Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.