Vasastan

Norrtullsgatan 61, 1 tr

Drömboende med balkong i sydväst. Härligt skick och perfekt planlösning!

Adress

Norrtullsgatan 61, 1 tr

Rum

3

Slutpris

4 800 000 kr

Avgift

3 810 kr/mån

Boyta

73 kvmOm bostaden

Fantastiskt fin och välplanerad trea med balkong. Här på Norrtullsgatan 61 bor ni tyst och lugnt med all nödvändig service och grönområden inom promenadavstånd. Lägenheten är i mycket fint skick och renoverades 2013/2014. Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet samt två väldisponerade sovrum. Mycket goda förvaringsutrymmen med flera inbyggda garderober, överskåp samt extra garderober i sovrummet. Stora fönster samt genomgående planlösning ger ljus och rymd. Nybyggd balkong som vetter mot innergården. Lägenheten har både tvättmaskin och diskmaskin. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt två inbyggda garderober. I lägenheten finns ytterligare tre inbyggda garderober. Carreramarmor och spotlightbelysning.

– Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stort härligt fönsterparti och fint trägolv. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera.

– Stilfullt och välplanerat kök med bra arbetsytor och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, vinkyl, spishäll, ugn, kolfilterfläkt, kyl och frys. En tvättmaskin finns i anslutning till köket. Spotligtbelysning.

– Lägenheten har två mycket väldisponerade sovrum. Sovrum 1 med plats för dubbelsäng, sängbord samt extra garderob/byrå eller skrivbord om så önskas. Här finns hela 5 rymliga garderober. Stort fönster samt trägolv. Sovrum 2 disponeras med fördel som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Utgång till balkongen.

– Nybyggd balkong i sydväst som vetter mot innergården. Plats för bord, stolar och blomster.

– Badrum utrustat med handdukstork, dusch, skåp, handfat, wc samt spotlightbelysning.

Pris: 4 995 000 kr

Månadsavgift: 3 810 kr

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt en innergård.

Lägenhetsnummer: 5 (1104)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 118 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Norrtullsgatan 61 bildades 2001 och består av 28 bostadsrättslägenheter, 2 hyresrätter (dold framtida tillgång) samt 3 lokaler. Dessutom finns en vind som består av förrådsutrymmen, och i dagsläget finns inga planer på att avyttra vinden. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Föreningen tar en UC på köparen innan medlemskapet beviljas. Överlåtelseavgift betalas av köparen. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens utmärkta hemsida www.brfnorrtullsgatan61.se

Utförda renoveringar:
2004 Stammar, elstigar och tvättstuga.
2005 Ommålning av tak.
2006 Ommålning av trapphus.
2010 Balkonger och säkerhetdörrar.
2011 Renovering av fönster samt fiber installerades i fastigheten.
2013 Renovering av tak och fasad.

Förening: Brf Norrtullsgatan 61

TV: Fastigheten är ansluten till Com Hem.

Internet: Det finns ett fibernät indraget i fastigheten. Leverantör i nätet är Bravo bredband.

Sammanställning: Balkong, läge sydväst.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 300 kr/mån och hemförsäkringen är ca 150 kr/mån.

Till månadsavgiften tillkommer cirka 55 kr för obligatoriskt balkongtillägg enligt föreningens stadgar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.