Vasastan

Västmannagatan 80, 1 ½ tr.

VISNINGEN INSTÄLLD LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Västmannagatan 80, 1 ½ tr.

Rum

3

Slutpris

4 350 000 kr

Avgift

2 225 kr/mån

Boyta

72 kvmOm bostaden

VISNINGEN INSTÄLLD – LÄGENHETEN SÅLD PÅ SÄLJARNAS BEGÄRAN.

Välkomna till denna underbara sekelskiftesdröm med attraktivt läge i Vasastan och skuldfri Brf i fastighet från 1904. Lägenheten har med varsam hand renoverats med den äldre charmen väl bevarad. Ståtlig och fungerande kakleugn i vardagsrummet, genomgående trägolv, cirka 3.20 meter i takhöjd, spegeldörrar, takstuckatur, fönster med djupa nischer och speglar samt höga golvsocklar. Den generösa takhöjden i kombination med den öppna planlösningen ger hela bostaden ett härligt ljus, rymd och charm. Kök med diskmaskin och badrum med tvättmaskin och golvvärme. Välskött och skuldfri förening med god ekonomi som stärktes ytterligare efter försäljningen av en återstående hyresrätt i början av 2011. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Trägolv och ljusa väggar.

– Sällskapsvänlig öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Köket renoverades i slutet av 2009. Mycket bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt ända upp till tak och goda arbetsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, fläkt, induktionshäll och ugn. Trägolv och spotlightbelysning. Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Ståtlig kakelugn (fungerande), takstuckatur, två fönster med djupa nischer och speglar, trägolv och vita väggar. Här trivs man!

– Bostaden har två väldisponerade sovrum. Master bedroom har plats för säng, sängbord och extra byråer om så önskas. En rymlig inbyggd garderob och garderobsvägg med skjutdörrar. Fönster med speglar och djupa nischer, trägolv och takstuckatur. Sovrum 2 disponeras perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Fönster med djupa nischer och speglar och trägolv.

– Badrum renoverat 2009 med tvättmaskin, golvvärme, badkar, dusch, handfat och spotlightbelysning. Separat toalett med handfat, spegel och wc.

Pris: 4 400 000 kr

Månadsavgift: 2 225 kr

Andel i föreningen: 4,55400 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd med stålgaller. Barnvagnsrum, tvättstuga med tre maskiner, torktumlare och mangel. Innergård med plats för trädgårdsmöbler, grill och ett cykelställ under tak.

Renoveringar: V/A-stammar bytta 1975-1976. Okulär besiktning av stammarna gjordes 2003 och den visade att stammarnas skick var gott. En bedömning gjordes att de inte behöver bytas på ytterligare 20-25 år. Trapphus 1987-1988. Fönster renoverade från våning två och uppåt 2010, bottenvåning och våning ett renoverades 2012. Tvättstugan renoveras löpande. Balkonger byggdes 2007. Under 2010-2011 har undercentral bytts och byte av värmepump är nyligen gjort.

Lägenhetsnummer: 7

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1,5.

Allmänt om föreningen: Brf Sleipner 6 bildades 1981, förvärvade fastigheten på Västmannagatan 80 1985 och består av 26 lägenheter. Föreningen är helt skuldfri och i mars 2011 såldes en återstående hyresrätt som förstärkte ekonomin ytterligare. Föreningen kommer installera säkerhetsdörrar för alla medlemmar, detta bekostas helt av föreningen. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Populär och välskött förening med mycket god ekonomi.

Förening: Brf Sleipner 6

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Attraktivt och mycket eftersökt läge invid Odenplan med stort utbud av trevliga restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet mysiga kaféer och bageri. Bekvämt promenadavstånd till City. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och nyrenoverade Vasaparken med kaféer, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats. Välkommen till härliga Vasastan!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.