Vasastan

Upplandsgatan 77 A, 3 & 4 tr.

Underbar etagelägenhet högst upp i vacker sekelskiftesfastighet. Balkong i sydväst, generösa ljusinsläpp, härlig takhöjd och perfekt planlösning!

Adress

Upplandsgatan 77 A, 3 & 4 tr.

Rum

3

Slutpris

7 550 000 kr

Avgift

3 576 kr/mån

Boyta

72 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 72 ljusa och synnerligen välplanerade kvm i mycket bra skick! Härligt sekelskifte med tidstypiska detaljer på plats.

Högst upp i vackert gårdshus på 3 och 4 våningen med hiss. På första etaget är sällskapsdelen med en välkomnande hall, utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum, stor balkong med bästa solläge samt separat toalett. På övre etaget har man sovrumsdelen med två bra sovrum, rejäl klädkammare och ett exklusivt badrum. På övre etaget har det tidigare funnits ett bygglov för ytterligare en balkong.

Läget är toppen invid Odenplan. Trygg och klok förening med välskött fastighet, god ekonomi och låg avgift. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning: Första etaget:
– Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Säkerhetsdörr och infälld belysning via spotlights.
– Separat toalett med kaklade väggar och mosaik på golv. WC, handfat och handdukshängare.
– Utmärkt kök med stor öppning mot vardagsrummet. Gott om skåp och bra arbetsytor. Kyl/frys, diskmaskin samt spis med glaskeramikhäll, inbyggd ugn och fläkt.
– Härligt, lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Högt till tak och stora ljusinsläpp med utgång till rejäl balkong mot den fina innergården. Balkongen har sol mellan ca kl. 11.00-17.00 under sommarmånaderna.

Övre etaget:
– Via en snygg, vit spiraltrappa når man det övre etaget.
– Rymlig klädkammare.
– Sovrum med garderobsvägg samt plats för dubbelsäng. Här har det tidigare funnits bygglov för ytterligare en balkong.
– Sovrum 2 med plats för rejäl säng.
– Snyggt, helkaklat badrum med WC, handfat med kommod samt stort badkar med duschvägg i glas. Marmor med golvvärme och infälld belysning via spotlights. Tvättmaskin.
– Gömt stilfullt bakom en gardin finns en till dörr med utgång till trapphuset, 4 tr. Perfekt för att flytta möbler och smidig tillgång till vindsförrådet

Pris: 6 975 000 kr

Månadsavgift: 3 576 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad/månad ca: Hushållsström 350:-, Hemförsäkring: 150:-

Andel i föreningen: 3,33181 %

Byggår: 1899

Lägenhetsnummer: 21

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3-4 av 4.

Energideklaration: Utförd

Energiförbrukning: 180 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gata.

Allmänt om föreningen: Brf Upplandsgatan 77 är en äkta förening som bildades 1992 och upplåter 28 bostadslägenheter, samtliga med bostadsrätt och en kontorslokal med hyresrätt. Vindarna finns kvar som dold ekonomisk tillgång. Föreningens totala skuldsättning uppgick per 2018-12-31 till ca 1,8 mkr, vilket ger en belåningsgrad på 881 kr/kvm samt ca 600 tkr i kassan. Inga avgiftsförändringar planerade.

Större genomförda renoveringar:
1979 – Fastigheten totalrenoverades med nya stammar och elstigar.
2005 – Målning och underhåll av tak på gårdshuset.
2011 – Fasadrenovering och byte av tak i gårdshus.
2012 – Stamspolning och målning av soprum, cykelrum samt källare.
2013 – Renovering av hissar och målning av trapphus gathus.
2014 – Målning av trapphus gårdshus.
2015 – Fönstermålning, ny tvättmaskin, och ny fjärrvärmecentral.
2017 – Renovering av källare i gathus och ny sopsortering samt stamspolning.
2019 – Installation av brandsläckare samt utrymningsskyltar i källare och på vinden. (avtal med Cupola fro m för systematiskt brandskyddsarbete)
Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga i gatuhuset – Två innergårdar med sittmöbler och möjlighet till grill – Soprum med grovsoprum – Två cykelrum – Barnvagnsrum med smidig access och mycket yta.

Övrigt: Delat ägande ok. – Juridisk person accepteras ej. – Tomträtten omförhandlades 2016 t.om 31/12-2025. Föreningen tar ut en överlåtelse- samt pantsättningsavgift som betalas av köparen respektive pantsättaren. – Inga beslutade avgiftsändringar.

Förening: Upplandsgatan 77

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 28

Antal lokaler: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband 250/50 via Com Hem.

Sammanställning: Balkong, läge sydväst. Det finns även möjlighet att bygga balkong på det övre etaget då det tidigare funnits ett bygglov för balkong med utgång från det större sovrummet.

Attraktivt och mycket eftersökt läge invid Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet cafeér. Bekvämt promenadstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och Vasaparken med cafeér, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats . Välkommen till härliga Vasastan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.