Vasastan

Hagagatan 30, 1 ½ tr

Härligt skick med 20-talscharmen väl bevarad. Suverän planlösning och attraktivt läge!

Adress

Hagagatan 30, 1 ½ tr

Rum

3

Slutpris

4 150 000 kr

Avgift

2 601 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Välkomna till en underbar lägenhet i fint skick med den äldre charmen väl bevarad. Lugnt och rofyllt belägen i trivsamma 20-talskvarter. Lägenheten är ytterst välplanerad med stora sällskapsvänliga ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två väldisponerade sovrum. Rymligt badrum, separat gäst-wc samt goda förvaringsmöjligheter. Spegeldörrar, fönster med djupa nischer, trägolv och generös takhöjd. Stilfullt och charmigt kök med bl.a. diskmaskin. Populär och välskött bostadsrättsförening med en mycket trevlig innergård. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Plats finns för extra byråer och garderober om så önskas. Vitoljad fiskbensmönstrad ekparkett och tapet från Svenskt tenn.

– Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap och trevliga middagar. Vardagsrummet har vitoljad fiskbensmönstrad ekparkett, vita väggar med bröstpanel.

– Stort kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Vitmålat trägolv och spotlightbelysning.

– Två rofyllda sovrum. Det större sovrummet har plats för dubbelsäng, sängbord samt extra byrå om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter. Vitmålade trägolv och dubbla fönster med djupa nischer. Det mindre sovrummet disponeras perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Här finns även en praktisk platsbyggd bokhylla med förvaring. Vitmålade trägolv och stilfull tapet.

– Helkaklat och fräscht badrum utrustat med golvvärme, dusch med glasvägg, handdukstork, handfat och wc.

– Separat gäst-wc med toalett och handfat.

Övrigt
Boarea 71 kvm enligt mätbevis, enligt föreningens info 69 kvm.

Pris: 4 100 000 kr

Månadsavgift: 2 601 kr

Andel i föreningen: 4,60310 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten finns ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i källaren samt cykelförråd. Unik innergård med bevarad 20-tals charm med grusgångar och gräsmattor. Sommarmöblering och grillmöjligheter.

Lägenhetsnummer: 6 (1103)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 1.

Energiförbrukning: 169 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Hagagatan 30 förvärvade fastigheten 1988 och består av 23 bostadsrättslägenheter och 1 hyreslokal. Föreningens har nyligen installerat säkerhetsdörrar för samtliga medlemmar. Stammar och el byttes 2003, obligatorisk ventilationskontroll (OVK) med godkänt resultat 2007, vindsvåningar färdigställda 2010, renoverad tvättstugan 2011. Energiprestanda: 169 kWh/m² och år. Välskött och populär förening!

Förening: Brf Hagagatan 30

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Välkommen till härliga Vasastan och dessa klassiska kvarter. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till Odenplan med all tänkbar och nödvändig service. I området finns ett stort utbud av välrenommerade restauranger, mysiga cafeér, butiker, mataffärer, apotek m.m. Kommunikationerna är goda i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås även rekreationsområden kring Vanadislunden, Hagaparken, Brunnsviken och Vasaparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse. .

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.