Vasastan

Frejgatan 52, 5 tr

Underbara 3 r o k i ett fantastiskt bra skick. Perfekt planlösning, generösa ljusinsläpp och drömläge i Vasastan. Hörnlägenhet!

Adress

Frejgatan 52, 5 tr

Rum

3

Slutpris

7 050 000 kr

Avgift

2 990 kr/mån

Boyta

71 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän hörnlägenhet om 71 ljusa och välplanerade kvm i toppskick. Vacker stavparkett i franskt chevronmönster, stora fönsterpartier samt nymålade väggar och snickerier. Planlösningen är perfekt med ett utmärkt kök, lättmöblerat vardagsrum samt två sovrum, två toaletter, stambytt badrum och mycket bra förvaring.

I fastigheten finns garage och högst upp finns en magnifik takterrass med kvällssol och härlig stadsvy över takåsarna.

Långt gångna planer på att få möjlighet att bygga balkong från köket.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Klinkergolv från Marrakech Design.
– Gästtoalett med handfat och WC. Klinkergolv.

– Utmärkt kök (2015) med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Kyl/frys, diskmaskin samt spis (Siemens) med induktionshäll och varmluftsugn. Bänkskiva i marmor, italiensk Statuarietto, och beslag från Buster+ Punsch. Fläkt från Fjäråskupan.

– Lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti.

– Walk in closet med suverän förvaring.

– Helkaklat badrum med fönster, WC, tvättmaskin, handfat och dusch.

– Sovrum med plats för dubbelsäng. Garderobsvägg.

– Sovrum 2 med plats för rejäl säng.

Stavparkett i franskt chevronmönster i samtliga rum och kök.

Pris: 5 875 000 kr

Månadsavgift: 2 990 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Beräknad driftkostnad/månad ca; hushållsel: 300 kr, hemförsäkring: 150 kr.

Andel i föreningen: 3,06500 %

Byggår: 1968

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Föreningen har en gemensam takterrass med vidunderlig utsikt över takåsarna och även en trevlig innergård med gemensamma utemöbler. Det finns cykelrum, barnvagnsrum, grovsoprum, styrelserum, hobbyrum (för närvarande stängt), tvättstuga och vindsförråd. Föreningen disponerar ett garage med 22 bilplatser och en MC. Föreningens medlemmar har förtur gentemot eventuella externa hyresgäster. Kostnaden är 2.000 kronor/månad.

Lägenhetsnummer: 15 (1503)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 7.

Allmänt om föreningen: Föreningens förvärvade fastigheten 2001. 33 lägenheter, varav 32 upplåtna med bostadsrätt och med 1 hyresrätt. Föreningen förfogar även 2 lokaler (ICA samt garaget). Föreningen sålde en hyresrätt under 2015 vilket stärkte ekonomin ytterligare.
Genomförda renoveringar:
2014: V/A stambyte, ny el i alla lägenheter.
2011-12 Renovering av fönster och genomgång av ventilation.
2006 Stamspolning.
Kommande renoveringar:
Byte av hissar.
Balkonger.
Inga beslutade avgiftsförändringar.

Förening: Valkyrian 25

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Tomrör för fiberkabel är framdragen till alla lägenheter. Fibernät förbereds i föreningen

Sammanställning: Föreningen har tidigare haft bygglov för balkonger mot Dalagatan vån 2-6, för denna lägenhet gäller balkong med utgång från köket. Bygglovet gick ut i Sept 2015, föreningen valde att vänta och istället söka nytt bygglov då tiden var knapp efter arbetet med stambytet. En balkonggrupp arbetar med att revidera bygglovet för att söka djupare och längre balkonger. Styrelsemöte för detta är inplanerat i Feb. I det gamla bygglovet låg godkännande från SBK att ändra fasadfärgen till ljusgrå något som även nu kommer att sökas.

Attraktivt och mycket eftersökt läge invid Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet cafeér. Bekvämt promenadstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Härliga Hagaparken nås enkelt och Vasaparken med cafeér, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats . Välkommen till Vasastan!

Ytterligare stort plus med fastigheten är även den trevliga takaltanen som är fri att nyttja för de boende samt förturen till garageplats.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.