Vasastan

Upplandsgatan 44, 3 tr

Stilren, suverän och nyrenoverad sekelskiftestrea med toppläge vid Odenplan. Låg avgift!

Adress

Upplandsgatan 44, 3 tr

Rum

3

Slutpris

4 560 000 kr

Avgift

2 273 kr/mån

Boyta

69 kvmOm bostaden

Klassiskt vackert 1880-tal möter stilren design och minimalism i denna suveräna lägenhet som 2012-2013 med varsam hand totalrenoverats till drömskick! Läcker inredning, påkostade materialval, sober färgsättning och smarta funktionslösningar präglar denna lägenhet. Planlösningen om 3 r o k är optimalt disponerad med vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett och vitmålade trägolv, högt till tak om ca 3,10 meter, snövita och spegelmönstrade snickerier, väggpaneler och ett flertal stora, högresta fönsterpartier. Härliga sällskapsytor i vardagsrum med plats för soffa, matbord och ett snygg platsbyggd bokhylla. Här finns även infällda högtalare och kablar i vägg för TV och HiFi. Vardagsrummet öppnar mot kök i stilren, stram design med ”bistro-känsla”. Här finns skåp i dubbla rader till tak, bänkskivor i massiv betong och en exklusiv gasspis från IGF bl a. Två bra sovrum, ett ”master bedroom” med smart förvaring i ”walk-in-closet” och ett som passar bra som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Stort läckert badrum med klinkergolv i marockansk design, duschplats, tvättpelare och god förvaring. Hall med förvaring i skjutörrsgarderob.

Välskött, lågt belånad förening i fastighet från 1884.

Detta är kort och gott ett boende i anrika Vasastadskvarter, mellan Odenplan och City, som uppfyller den kräsnes krav på modern standard och stil!

– Hall med goda förvaring- och avhängningsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och i skogarderob. Vitmålade furutiljor.

– Läckert, stort badrum med kaklade väggar i vitt och dekorativt klinkergolv i marockansk design. Golvvärme. Duschhörna med hand- och takdusch. Toalett, handfat på betongskiva och kommod under, infällda speglar i väggen, infällda spotlights i tak, handdukstork och skåp. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

– Härliga sällskapsytor i stort, ljust vardgsrum med fiskbensparkett och två högresta fönsterpartier. Här finns plats för soffa och matbord. Platsbyggda bokhyllor samt infällda högtalare och kablar i vägg för TV och HiFi.

– Nytt, snyggt kök i stilren, stram design med ”bistro-känsla”. Här finns skåp i dubbla rader till tak, bra arbetsytor med bänkskivor i massiv betong, maskinell utrustning såsom en gasspis med varmluftsugn från IGF, integrerad diskmaskin samt kyl och frys.

– Två sovrum, ett större med plats för dubbelsäng och generös förvaring i ”walk-in-closet”, ett mindre som passar bra som barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

Pris: 4 490 000 kr

Månadsavgift: 2 273 kr

Andel i föreningen: 7,12000 %

Byggår: 1884

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och källarförråd.

Renoveringar: Stambyten har skett successivt från 1990 och relining utfördes 2005. Elstigar byttes 1995. Takrenovering 1995. Balkonger byggdes 1995. Installation av säkerhetsdörrar 2006. Renovering av fönster, trapphus, fasad mot gatan, dränering av innergården och tvättstugan gjordes 2008-2009. Inga ytterligare större renoveringar planeras.

Lägenhetsnummer: 10 (1302)

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Karlavagnen 7 är en äkta förening som bildades 1990. I fastigheten finns 13 lägenheter och 2 lokaler. Föreningens ekonomi är god med ca 4,5 mkr i långfristiga skulder. Inga avgiftsförändringar planeras.

Förening: Brf Karlavagnen 7

TV: Kabel-TV via ComHem (grundutbud ingår i avgiften).

Internet: Bredband 100 Mbit/s via Stadsnätet. (Ingår i avgiften).

Välkommen till dessa trevliga kvarter och denna utsökta del av Vasastan och Norrmalm. Här lever man på attraktiva Upplandsgatan med gångavstånd till allt. Med några minuters promenad nås Odenplan å ena sidan och Stockholms citykärna å andra sidan. Även Vasaparken och Observatorielunden ligger enbart ett stenkast bort. Utbudet av restauranger, caféer och andra trevligheter är gott. Kommunikationerna är goda med närhet till T-bana (Odenplan alt. Rådmansgatan) och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.