Vasastan

Tulegatan 49, 7tr

Stilren modern 3:a i toppskick med perfekt genomgående och öppen planlösning i högt, fritt & ljust läge, balkong i sydväst och utsikt över takåsar.

Adress

Tulegatan 49, 7tr

Rum

3

Slutpris

5 950 000 kr

Avgift

2 648 kr/mån

Boyta

68 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän 3:a om 68 väldisponerade kvm i mycket bra skick. Lägenheten är högt och ljust belägen på sjunde våningen med strålande utsikt.

Lägenheten har en utmärkt planlösning som är genomgående mellan innergård och gata. Den är maximalt yteffektiv och tillgänglig med genomgående hög standard och alla tänkbara, moderna bekvämligheter. Här ges öppna och härliga sällskapsytor med vardagsrum med strålande utsikt över takåsar. Stilrent kök i vitt utförande med god förvaring i skåp och lådor samt komplett maskinell utrustning. I anslutning till köket ges plats för matsalsbord och många middagsgäster.

I övrigt finns två bra och väl tilltagna sovrum, varav ett ”master bedroom” med utgång till balkongen i sydväst samt ett tonårs-, barn-, gäst- eller arbetsrum. Fräscht helkaklat badrum med dusch, WC, handduktsork, spegelskåp och tvättmaskin. Välkomnande hall med generös förvaring i flera garderober.

Här bor du i Vasastans mysiga kvarter med närhet till pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Hagaparken, Vanadislunden, Vasaparken och Humlegården. Trygg och klok förening med god ekonomi och välskött fastighet.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor, samt gott om förvaring i flera garderober.

– Utmärkt kök i stilrent utförande öppet mot vardagsrum. Bra arbetsytor och gott om förvaring i skåp och lådor. Här finns kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll och fläkt. Här finns även plats för ett rejält matbord med plats för många middagsgäster.

– Luftig vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti, med utsikt över takåsar. Gott om plats för önskad möblering med soffgrupp och TV-möbel. VItmålade väggar, tak och fiskbensparkett.

– Två väldisponerade och lugnt belägna sovrum. Varav ett ”master bedroom” med utgången till den soliga balkongen i sydväst som fungerar som ett extra ”uterum” under sommarhalvåret, samt ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum.

– Fräscht helkaklat badrum med dusch, toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 648 kr
Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift för kabel-tv och bredband (1000MB/s) på 220 kr/mån, samt balkongfond på 37 kr/mån. Övriga driftskostnader: Hushållsel ca 300:-/mån. Hemförsäkring ca 150-200:-/mån.

Andel i föreningen: 0,81820 %

Byggår: 1962

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd, cyckelförråd och tvättstuga. Fin gemensam innergård och en takterrass med fantastisk utsikt och sommarmöbler.

Lägenhetsnummer: 4981 (1703)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 7.

Energiförbrukning: 171 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Geten 31 förvärvade fastigheten 2007, och består av 93 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 3 hyreslägenheter och 5 lokaler. Föreningen har även ett garage med 161 platser. Föreningen hyr ut dessa platser till Stockholm Parkering, men har dispositionsrätt till 35 parkeringsplatser. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda renoveringar:
2009: Stambyte
2010: Konvertering av lokal till 8 lägenheter. Tätning av gårdsbjälklag.
2011: Konvertering av lokal till 2 lägenheter.
2012: Fasadrenovering, balkongbyggnation samt utbyte av fjärrvärmeinstallation.
2013: Upprustning av gård samt OVK.
2015: Renovering av kungsbalkonger.
2016: Fönsterrenovering.

För mer information se föreningens hemsida: www.geten31.se samt senaste årsredovisning.

Förening: Brf Geten 31

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Hastighet: 1000MB/s. 220:-/mån för kabel-TV och bredband.

Sammanställning: Stor balkong i bästa sydväst läge med utsikt över föreningens innergård.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.