Vasastan

Upplandsgatan 85, 3 tr

Sekelskiftesdröm med öppen planlösning i mycket bra skick. Högt läge och balkong!

Adress

Upplandsgatan 85, 3 tr

Rum

3

Slutpris

4 350 000 kr

Avgift

3 260 kr/mån

Boyta

67 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara sekelskifteslägenhet om 67 kvm. Lägenheten är tyst och lugnt belägen i gårdshuset med balkong i högt läge. Vardagsrum i öppen planlösning med köket skapar en trivsam atmosfär och de sociala möjligheterna är många. Kök i stilren och exklusiv design med gott om förvaringsmöjligheter samt avställningsytor. Två mycket bra sovrum med tillhörande klädkammare. Fräscht badrum med tvättmaskin. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga som bör ses!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i snygg garderobsdel. Samtliga rum förutom köket har furugolv.

– Ljust och trivsamt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Stort fönster ger ett härligt ljus. Här finns plats för såväl matbord som soffdel.

– Kök i stram stilren design med skåpinredning i högblankt vitt med bra förvaring. Komplett maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys och diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt ovansittande fläkt. Utgång till balkong i högt läge.

– Två mycket bra sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i form av sju platsbyggda garderober samt en tillhörande klädkammare alt barnrum.

– Rymligt och fräscht badrum med vitt kakel på väggar och ljus plastmatta. Utrustat med stilren kommod, duschkabin, spotlights i tak samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 260 kr

Andel i föreningen: 3,21000 %

Byggår: 1902

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två vindsförråd om totalt ca 8-10 kvm. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Välskött innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Cykelförråd. Automatiska dörröppnare.

Lägenhetsnummer: 827

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 4

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Sleipner 13 bildades 1998 och förvärvade fastigheten 1999. Fastigheten uppfördes 1902 och består av 32 lägenheter. varav 1 återstående hyresrätt och 1 hyreslokal. Föreningen beskattas såsom äkta och marken innehas med äganderätt. Delat ägande är ok men juridisk person accepteras inte.

Föreningens ekonomi är mycket stark och man är i princip skuldfri. Per 2018-12-31 uppgick den långfristiga skulden till 2.160.000:- och omsättningstillgångarna (kassa, bank m.m.) uppgick till 1.233.015:-. Inga avgiftsförändringar planeras eller finns beslutade.

Renoveringar i fastigheten:
1980: Byte av V/A-stammar i kök och badrum samt elstigar.
1990: Renovering av tvättstuga.
1995/2000: Takrenovering.
2000: Värmesystem.
2002: Fasadrenovering, bakre.
2004: Balkonger och renovering av trapphus samt fasad. Installation av kabel-TV och bredband.
2005: Hissrenovering i gatuhuset.
2008: Ventilation.
2013: Hissrenovering i gårdhuset.
2015: Toalett och städrum byggdes i gatuhusets källare.
2016 (2002): OVK-besiktning.
2016: Fasadrenovering mot gatan.
2017: Byte av radiatorventiler.
2018: Intallation av tryckstegringspump. Brandskyddsåtgärder i de allmänna utrymmena.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd. I fastigheten finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Det finns ett cykelförråd i källaren och cykelparkering under tak på innergården. Gemensam innergård med planteringar, grill och sommarmöbler.

Förening: Brf Sleipner 13

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 32

Antal lokaler: 1

Antal hyresrätter: 1

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Fiber 100 mbit.

Sammanställning: Balkong i högt läge.

Attraktivt och mycket eftersökt läge invid Odenplan med stort utbud av restauranger, barer, bra mataffärer samt flertalet cafeér. Bekvämt promenadavstånd till city. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje såväl som flertalet innerstadsbussar. Utanför porten går bussarna: 2 mot Söder, 40 till Kungsholmen och 65 till Skeppsholmen. Härliga Hagaparken nås enkelt och nyrenoverade Vasaparken med cafeér, minigolf och fotbollsplan/isbana är endast ett stenkast bort. Även närhet till Brunnsviken där du kan hyra båtplats . Välkommen till härliga Vasastan!

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.