Vasastan

Torsgatan 33, 4 tr

Fantastisk 3:a med högt läge och fri utsikt mot Vasaparken. Genomgående planlösning, öppen spis och solig balkong med utsikt över takåsarna!

Adress

Torsgatan 33, 4 tr

Rum

3

Slutpris

6 300 000 kr

Avgift

4 093 kr/mån

Boyta

66 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna underbara trea om 66 kvm i fastighet från 1928. Lägenheten har en solig balkong som vetter mot Völundsgatan i sydväst med en fantastisk utsikt över takåsarna och mot Atlasområdet och Kungsholmen. Den genomgående planlösningen i kombination med det höga och fria läget ger hela bostaden ljus och rymd. Lägenheten är i fint skick med bevarad charm. Vackra pardörrar, spegeldörrar, fungerande öppen spis, trägolv och stora fönster med djupa nischer. Bostaden är ytterst väldisponerad med sällskapsvänlig öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket, två sovrum vilka bägge vetter mot Atlasområdet samt rymligt badrum. Bra förvaringsutrymmen med flera garderober. Lägenheten har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin. Hiss finns. Detta är ett drömboende på Torsgatans trevligaste del precis intill Vasaparken och S:t Eriksplan som bör ses. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Trägolv. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis samt stort fönster med djupa nischer och fri utsikt mot Vasaparken. Fiskbensparkett.

– Stilfullt och väldisponerat kök från 2015. Bra arbetsyta och goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Trägolv.

– Via vackra pardörrar når man sovrum 1. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord samt extra byrå om så önskas. En rymlig inbyggd klädkammare (som även kan nås från sovrum 2), samt ytterligare garderober. Utgång till balkongen, fönster med djupa nischer och fiskbensparkett.

– Sovrum 2 nyttjas med fördel som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Fönster med djupa nischer, serveringsskåp, två inbyggda förvaringsskåp med överskåp.

– Rymligt badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, handdukstork, vägghängd wc, handfat, dusch och infällbara duschväggar.

– Härlig balkong i sydväst med sol från cirka lunchtid till sen kväll sommartid enligt säljarna. Utsikt över Atlasområdets- och Kungsholmens takåsar.

Pris: 5 750 000 kr

Månadsavgift: 4 093 kr
Obligatoriskt tillägg om 155 kronor/månad tillkommer för bredband. Total månadsavgift: 4248 kronor/månad.

Andel i föreningen: 5,12553 %

Byggår: 1928

Lägenhetsnummer: 64

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4.

Energiförbrukning: 137 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Loket 13 förvärvade fastigheten 2009 och består av 26 bostadsrättslägenheter varav 1 upplåts med hyresrätt samt 4 lokaler. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Total bostadsarea är 1.285 kvm samt lokalarea 394 kvm.

Utfört underhåll:
Stambyte (med badrumsrenovering) och elstammar 2011
Renovering rökkanaler 2011
Fasad 2014-215
Gemensamma ytrymmen 2015
Markytor 2015

Lägenheten disponerar två förråd varav ett bredvid lägenheten samt ett källarförråd. Mycket lättillgängligt finns även ett separat barnvagnsrum precis i anslutning till lägenheten. Det finns gemensamt cykelrum och tvättstuga i källaren utrustad med tvättmaskin, centrifug, mangel och torkskåp.

Förening: Brf Loket 13

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital.

Internet: Bredband. Leverantör: Ownit. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer med 155 kronor per månad.

Sammanställning: Balkong i sydväst med sol från lunchtid till sen kväll sommartid enligt säljarna. Fantastisk utsikt över Atlasområdets- och Kungsholmens takåsar.

Säljarna har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är cirka 200 kr per månad och hemförsäkringen är cirka 207 kr per månad.

Boarea 66 kvm enligt säljarens mätbevis SS21054:2009 utfärdat 2015-06-09. Enligt brf info: 66 kvm.

Lägenheten är i föreningens lägenhetsregistret registrerad som en 2 r.o.k. men disponeras i dagsläget som en 3 r.o.k.

Månadsavgiften är 4093:- pluss ett obligatoriskt tillägg om 155:- för bredband, total månadsavgift är 4248:-/månad

Här på Torsgatan 33 bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan, endast ett stenkast till Sankt Eriksplan, Rörstrandsgatan och Vasaparken! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, apotek, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås med ett par minuters promenad. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad- och joggingstråk finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken, Karlbergskanalen och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar, pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.