Vasastan

Upplandsgatan 41, 3 tr

Stilren sekelskiftesdröm med suverän planlösning och fantastiskt innerstadsläge!

Adress

Upplandsgatan 41, 3 tr

Rum

3

Slutpris

4 050 000 kr

Avgift

2 730 kr/mån

Boyta

66 kvmOm bostaden

Sällan har uttrycket ”läget, läget och åter läget….!” passat bättre för att beskriva detta suveräna läge i Vasastan! Här lever du i hjärtat av stadsdelen, mellan Odenplan och city, med promenadavstånd till allt.

Klassiskt vackert 1880-tal möter stilren design och minimalism i denna suveräna lägenhet som 2010 med varsam hand totalrenoverats till drömskick! Läcker inredning, påkostade materialval, sober färgsättning och smarta funktionslösningar präglar denna lägenhet. Planlösningen om 3 r o k är optimalt disponerad med vackra originaldetaljer såsom vitoljad fiskbensparkett och trägolv, högt till tak, stuckaturer, takrosetter, höga väggpaneler, pampiga pardörrar och stora fönster med djupa nischer. Kök i vit stram dansk design med komplett maskinell utrustning från Smeg i rostfritt utförande. Köket öppnar mot vardagsrummet och ger härliga sällskapsytor. Nytt toppfräscht badrum, hall med god förvaring och ”tvättstuga” samt två bra sovrum.

Detta är kort och gott ett boende i anrika Vasastadskvarter som uppfyller den kräsnes krav på modern standard och stil!

Via vackra pardörrar nås en välkomnande och elegant hall som delar lägenheten i en privat sovrumsdel och en öppen sällskapsdel. Hallen har vitoljad fiskbensparkett, vitmålade väggar och tak, gott om förvaring i platsbyggd garderobsvägg samt dimmer till takbelysning. I hallen finns en ”tvättstuga” med tvättpelare.

Fräscht helkaklat badrum från 2010 med helkaklade väggar och mosaikgolv i svart, golvvärme, vägghängd toalett, handfat med kommod, handdukstork, duschplats med glasvägg, infällda spotlights i taket med dimmer. Inga synliga rörledningar.

Två bra sovrum, varav ”master bedroom” med plats för dubbelsäng och platsbyggd garderobsvägg och ett mindre sovrum med plats för säng och litet skrivbord. Detta är ett perfekt barn-, gäst- eller arbetsrum. Båda sovrummen har vitoljade golv, vitmålade väggar och tak samt stort fönster.

Underbar sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Modernt och stilfullt kök i dansk design från 2010 med vita släta luckor och full maskinell utrustning från bl a Smeg i rostfritt utförande. Här finns kyl och frys ”side by side” med ismaskin och kylt vatten (Smeg), induktionshäll (Electrolux), varmluftsugn (Electrolux) spisfläkt (Smeg) och diskmaskin (Smeg).

Härligt och vackert vardagsrum med två stora fönsterpartier med djupa och spegelmönstrade nischer. Här finns plats för soffa och matsalsbord. Vitoljad fiskbensparkett och dimmer till takbelysning.

Pris: 3 450 000 kr

Månadsavgift: 2 730 kr

Byggår: 1883

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Fastigheten är en mycket vacker entré och trapphus. I gårdshuset finns en inredd gemensamhetslokal som får nyttjas av föreningens medlemmar. Den trevliga innergården som renoverades 2007 har trädgårdsmöbler, grillplats och utomhusbiljard. Här finns även ett cykelställ.

Renoveringar: 2009 Fasadrenovering mot gatan samt gårdshus. 2008 Tvättstugan, entrén samt hiss renoverades. 2006 Målning av fönster. 2005 Spolning av V/A-stammar i kök/badrum. Ny undercentral installerad. 2005 Målning av tak. 2005 Fjärrvärme. 2002 Renovering av hissmaskin. 1997 Renovering av trapphus. 1981 Stambyte av V/A stammar i kök och badrum samt el-stigare.

Lägenhetsnummer: 34

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalskrivna och externa garagemöjligheter i området. Bl a finns ett garage i fastigheten Upplandsgatan 34.

Allmänt om föreningen: Brf Sirius 8 är en äkta förening som bildades 1993 och består av 20 lägenheter och 4 hyreslokaler. Föreningen har god ekonomi och låg belåning.

Förening: Brf Sirius 8

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Fastigheten har fiberbredband via leverantören Ownit (100 Mbit/s), jacket sitter precis över din ytterdörr. Men först måste du ringa dem och beställa abonemang det kostar för närvarande 225 kr/mån.

Välkommen till dessa trevliga kvarter och denna utsökta del av Vasastan och Norrmalm. Här lever man på attraktiva Upplandsgatan med gångavstånd till allt. Med några minuters promenad nås Odenplan å ena sidan och Stockholms citykärna å andra sidan. Även Vasaparken och Observatorielunden ligger enbart ett stenkast bort. Utbudet av restauranger, caféer och andra trevligheter är gott. Kommunikationerna är goda med närhet till T-bana (Odenplan alt. Rådmansgatan) och flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.