Vasastan

Gästrikegatan 20, 3 tr.

Sekelskiftesdröm på bästa adress. Härlig takhöjd, generösa ljusinsläpp, snövita snickerier och vackra golv. Perfekt planlösning och ytor i toppskick!

Adress

Gästrikegatan 20, 3 tr.

Rum

3

Slutpris

6 250 000 kr

Avgift

2 272 kr/mån

Boyta

63 kvmOm bostaden

Välkommen till ett suveränt boende på trevliga Gästrikegatan, ett toppläge och en riktig drömadress i Vasastan alldeles invid Vasaparken. Stilren, snygg och minimalistisk inredningsdesign samt hög materialstandard kombineras med härlig sekelskifteskänsla och präglar denna underbara trerummare som på senare tid smakfullt renoverats till toppskick. Generös takhöjd om 3,30 meter med dekorativa stuckaturer, stora fönsterpartier, vitoljade furutiljor, höga golvsocklar, spegeldörrar m.m. är detaljer som bevarats från byggåret 1904.

Sällan har uttrycket ”välplanerad” passat bättre för att beskriva den perfekta och ytterst effektiva planlösningen, väl motsvarande lägenheter på både 70 och 80 kvm. Mängder av smarta funktions- och förvaringslösningar. Två bra sovrum varav ett föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ett utmärkt barn-, tonårs-, gäst- eller arbetsrum. Öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Köket är inrett i stiligt vitt med komplett maskinell utrustning och bänkskiva i vit komposit, vardagsrummet ger plats för stor soffgrupp, matbord och har tre stora, vackra fönsterpartier.

Det här är drömbostaden för den mindre barnfamiljen så väl som det trendkänsliga paret som vill bo med ett av innerstadens allra bästa lägen, mellan Vasaparken och Odenplan. OBS! Fastigheten har en ovanligt stor hiss, utmärkt för transport av barnvagn och dylikt.

Trygg och klok förening med välskött fastighet, låg belåning och låga avgifter.

Genomgående vita väggar, tak och snickerier (nymålade 2016) samt vackra furugolv som är vitoljade och behandlade med hårdvaxolja.

– Välkomnande hall med bra rumssamband samt plats för skor och ytterkläder. Hallen leder vidare till inre hallpassage med platsbyggt skåp, bänkskiva i Carraramarmor. Infälld belysning via spotlights.

– Snyggt helkaklat badrum i stilfull design med rejäl duschhörna, WC, handfat, handdukstork, infällda spotlights i tak. Klinkergolv. Tvättmaskin (2017) finns i separat utrymme i hallen (tidigare WC kan återinstalleras, maskinen är ansluten direkt till avloppet).

– Sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Furugolv med höga socklar, högt till tak med stuckatur och takrosett.

– Trevligt och ljust sovrum som passar perfekt som barn/gäst/arbetsrum. Infällda spotlights samt bra förvaring i tre garderober.

– Stora och öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Köket är inrett i stiligt, minimalistiskt vitt med komplett maskinell utrustning (induktionshäll (Siemens), varmluftsugn (Siemens), fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys). Gott om skåp och bra arbetsytor med bänkskiva i vit komposit. Vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matbord. Tre stora och vackra fönsterpartier samt högt till tak med stuckatur och takrosett.

Pris: 5 475 000 kr

Månadsavgift: 2 272 kr
I avgiften ingår värme, vatten och bredband. Beräknad driftkostnad: hushållsel 300 kr, hemförsäkring 200 kr.

Andel i föreningen: 3,38955 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. I fastigheten finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Arkitektritad innergård med stor uteplats med sommarmöbler och grill.

Lägenhetsnummer: 16

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Energiförbrukning: 175 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Egen Härd består av 24 lägenheter och 4 affärslokaler. Föreningen har mycket god ekonomi. Inga avgiftsförändringar finns planerade i dagsläget.

1999 renoverades fasaden mot gatan. 2000 renoverades fönstren. 2004 byggdes balkonger och nya maskiner istallerades i tvättstugan. 2006-2007 byttes taket, och i samband med bygge av vindsvåningar installerades en stor hiss. 2008 renoverades gården. 2014 renoverades tvättstugan. 2015 byttes värmepannan i källaren.

Förening: Brf Egen Härd

TV: Kabel-TV via Com Hem.

Internet: Nyinstallerat bredband via fiber, hastighet 1000/1000 Mbit/s

Sammanställning: Fin gemensam innergård, arkitektritad 2008.

Attraktivt och mycket eftersökt läge på fina Gästrikegatan, mellan S:t Eriksplan och Odenplan, alldeles invid Vasaparken. Här har man närhet och tillgång till all tänkbar och nödvändig service såsom restauranger, caféer, butiker, affärer, bank, post, gym m.m. Med bekvämt promenadavstånd nås Stockholms city, T-centralen, Hagaparken och Brunnsviken. Goda kommunikationer såsom T-bana och pendeltåg (Odenplan och S:t Eriksplan), flygbussar samt flertalet innerstadsbussar (nr 2, 3, 4, 42, 47, 53, 69 och 70).

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.