Vasastan

Roslagsgatan 21 B, 3tr

Underbar sekelskiftestrea i toppskick med vackra originaldetaljer, bra planlösning, strålande ljusinsläpp och ljuvlig balkong.

Adress

Roslagsgatan 21 B, 3tr

Rum

3

Slutpris

5 600 000 kr

Avgift

3 052 kr/mån

Boyta

59 kvmOm bostaden

Stil, klass och ljuvlig sekelskifteskänsla präglar denna fina trerummare på bästa adress i Vasastan! Lägenheten är högt belägen i vacker fastighet från 1904 och har en utmärkt disponerad planlösning som är luftig, ljus och genomgående. Solig balkong i öster med vy över innergård.

Lägenheten har på senare tid smakfullt renoverats till toppskick med stilren design, maximal funktion och ljus färgsättning. Samtidigt är alla de klassiskt vackra originaldetaljerna välbevarade såsom flertalet stora fönsterpartier, rejäl takhöjd, trägolv, spegelmönstrade och snövita snickerier i pardörrar samt fönsternischer.

Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Toppfräscht, snyggt badrum med dusch, WC och tvättsektion med kombimaskin. Smakfullt, välutrustat kök i stilsäkert utförande med maskiner i rostfritt. Köket har maximal komfort och funktion med god förvaring och bra arbetsytor. Här finns matplats och utgång till balkongen. Härligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från 3 fönsterpartier. Två bra sovrum med garderobsvägg.

Lägenhetens höga, ljusa och fria läge i fastigheten, den ljuvliga sekelskiftescharmen, balkongen och det utmärkta läget i kvarter där Vasastan, Norrmalm och Östermalm möts, gör detta till en bostad många väntat på! Här bor du med närhet till pulsen kring Odenplans restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Vanadislunden, Hagaparken, Vasaparken och Humlegården. Trygg och klok förening med välskött fastighet. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Vitmålade väggar samt tak och trägolv.

– I anslutning till hallen finns ett snyggt badrum med vitt kakel på väggar och mörkgrå klinker på golv. Här finns dusch, kommod med tvättställ, WC samt golvvärme. Egen tvättsektion med kombimaskin, arbetsbänk och hyllor ovan.

– Utmärkt sällskapskök med bra arbetsytor, goda förvaringsutrymmen och plats för matbord med flera middagsgäster. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl och frys. Här finns även utgången till balkongen.

– Luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp från 3 fönsterpartier. Naturlig plats för soffgrupp och TV-möbel. Vitmålade väggar samt tak och trägolv.

– Två bra sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i rymliga garderobsväggar. Vitmålade väggar samt tak och trägolv.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 3 052 kr

Andel i föreningen: 3,04464 %

Byggår: 1904

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten disponeras ett vindsförråd. I gårdshuset finns en modern och välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel och tvättbänk. Föreningen har en trevlig innergård utrustade med bl a trädgårdsmöbler, cykelställ etc.

Lägenhetsnummer: 09222-2015 (1302)

Hiss: Nej

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3.

Energiförbrukning: 127 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Baggen 3 bildades 2003 och 2005 förvärvades fastigheten på Roslagsgatan 21 och 21 A-B. Föreningen består av 38 lägenheter, varav 6 är återstående hyresrätter samt 6 lokaler upplåtna med hyresrätt. Under 2015 har en av föreningens hyresrätter sålts och de återstående 6 är en dold framtida tillgång. Inga planerade avgiftsförändringar.

Genomförda/planerade renoveringar:
1974: Fastigheten totalrenoverades.
2006: Fasad, tak samt fönsterrenovering.
2005-2006: Badrummen i hyreslägenheterna renoverades.
2007: Ventilation i källare.
2009-2013: Balkonger byggdes.
2010: Fjärrvärmecentralen byttes ut och OVK genomfördes.
2012: Fönstermålning, byte till energiglas samt trapphuset renoverades.
2013: Säkerhetsdörrar inklusive postboxar.
2014: Hissrenovering.

Föreningens styrelse jobbar kontinuerligt med att utvärdera fastighetsförbättrande underhålls-, renoverings- samt effektiviseringsåtgärder. Föreningen planerar vi att byta ventiler i elementen i lägenheterna för att ge jämnare inomhustemperatur och minska kostnaderna för uppvärmning. Just nu pågår diskussioner om byte av V/A-stammar. Dessa besiktades under 2014 och stambyte bedömdes behöva genomföras om ca 6 år.

Driftskostnader:
Hushållsel ca 250:-/mån, hemförsäkring ca 200:-/mån.

Förening: Brf Baggen 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 38

Antal lokaler: 6

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Solig balkong i öster med utsikt över innergården.

Ypperligt, centralt läge nära Odenplan med möjlighet att njuta av det bästa som såväl Vasastan, Östermalm och city har att erbjuda inom gångavstånd. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, juicebarer och restauranger finner du paradgator som Birger Jarlsgatan och Sveavägen runt knuten, med rikt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Hagaparken, Vasaparken såväl som Stureplan och Hötorget.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana (Odenplan, Rådmansgatan eller Tekniska Högskolan) samt flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.